IZVIRNO SPOROČILO: majra
... ker mi samo ponoči poje malo večjo količino. Jo pa nahranim v spanju, da se niti ne zbudi.
Isto je pri naju s Klemnom.
Kaj sem danes napisala,da pride patronažna k nam po 6.mesecu??Ko sem ugasnila računalnik je pozvonilo in je bila že tukaj.
martinca,vem da sta se najina srečala na malici,mi je R.povedal,to pa da sva čvekali po telefonu ravno takrat pa mi ni rekel.
Tvoj Patrik je tako priden pri hranjenju,da bo kmalu Klemna dohitel.
Golobček,mi je danes patronažna rekla da je ona svojo punčko široko povijala do 8 meseca,da pa je zaradi tega tako da se pri deklicah kolki kasneje razvijejo zaradi hormonov.
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
nana ti si res odvisnica, si še mene not spravla, zdaj pa mam ko berem pa pišem...no še vedno bolj berem.
...čuj včeraj sem malo BB gledala pa ti so res hecni. Ravno malega hranim pa malo gledam.
Vidiš,sem te že v vse prepričala,v RR in BB!!

¨Te dvojne črke te res potegnejo,kajne!?
Te recepte iz paparice za male papavčke ti pa lahko jaz pošljem če želiš preko maila,samo pošlji mi ga prosim!
lusa,hvala,saj vem da hočeš pomagat!Jaz bi rada pa kak recept hrane da bi ga bolj nasitilo,če ga poznaš??
Zakaj bi ti pa kdo kaj rekel glede dodajanja GH?To ni naša stvar,ti boš pa že bolje vedela,kaj je za tvoje otroke dobro in kaj ne.Jaz sem absolutno za dodajanje GH,če ne dojiš pa še posebaj.Pa danes mi je enako rekla tudi patronažna,sama ima dve punčki in je enako delala.
Pošiljam,pišem dalje kasneje,R.se bo kmalu prikazal,mene pa ni bilo tukaj,ok?