Sem bila do zdaj brez računalnika in sem že čisto preč...sem se skoraj tresla.
Zgleda, da je bilo včeraj naši pupi hrane več kot dovolj, ker je spala od 20.30 pa do 5.30. Je pa danes super lepo papala. Za kosilo sem ji v flaško dala riževe kosmiče in je brez protestiranja vse pojedla, celih 200 ml. Je najbrž slišala, da ji bom drugače čez rit porinla.
Ji bom pa čaj delala bolj "redek", poleti mogoče dajala samo vodo, pa ne bo mogla bit tako sita. Uglavnem jaz sem pomirjena in spet dobre volje, včeraj je bila res epizoda, ampak tudi to mora bit.
Čestitam!!!
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: sta se s tvojim pobotala?
Po njegovem sploh nisva bila v kregu.

Jaz sem se trmulila na sekretu.

Ma kaj naj rečem, spet je bila standardna "tašča" fora in meni je malo film poču.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
ursulina- ja karakter pa tak. Mi je blo kar nerodno, ker je bila moja Manja tako sitna, vaši sončki so pa lepo spali.
Bova morali z Nejo zraven priti, ker zadnjič je bilo pa meni na dolenjskem čveku nerodno, ker je trenirala glasilke, ostali so pa samo jedli in spali...vsaj meni se je tako zdelo.
klaja imaš prav lušne pupike.
SuzanaKK in
NalinRR sem prav vesela, da se je vse dobro izšlo.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Malo surfam po računalniku, zraven sem pa že skoraj celo škatlo piškotov pojedla.
Jaz lahko za računalnikom brez problema udesim celo škatlo Domačice.
No vsaj nekaj, če že nisva prišli. Se pa kar napoveva za ponedeljek, če bosta z Laro doma. Moram obvezno zamenjat krog za vozičkanje, ker mi že preseda.
karmyka mi nimamo zdaj nobenega pokrivala, ker ji je ful vroče in je vsa mokra. Se mi bo samo prehladila. Bom pa šla v nakup klobučka, samo ne vem še kam in kdaj.
Matic
za nove mere.
klepetka ti bom čestitala, če boš uspela organizirat piknik, ker datumov kdaj ne imet piknika je vsak dan več.
Nasveti tetk in starih mam...sploh ne bom začela, ker mi takoj pritisk dvigne.