IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sani,tudi jaz sem z namenom da vse počistim poslala moja dva moška na sprehod,sta šla pred pol ure,jaz pa še drobtinice nisem pobrala...Če bi me moj zdaj videl,bi tudi kaj rekel,da tukaj gor visim,pa pravim da bom pospravljala...
In potem se me špritožujeme čez moške, da nič ne naredijo doma!
Saj me nismo nič boljše: me skoz na RRju visimo.
Samo da oni tega ne vejo,če jih ni doma

!
Sem pa vseeno vse pospravila,kar sem nameravala in včeraj sem zlikala,pa še v trgovini sem bila!Pa mojega še ni bilo domov,je komaj ob 1h popoldan prišel z malim domov,tako da nič ne ve.
Klemen zdaj spančka,danes je zelooo malo jedel,no,pred spanjem se je najedel,tako da bomo videli,kako bo spanje danes.
karatina,hvala za klepet in za bon,sem ga že vnovčila,kupila sem dva klobučka, ene čeveljčke,dve majčki in hlače.In namesto 33 evrov sem plačala 28.

Tudi tebi hvala za lep popoldan,upam,da kmalu ponoviva to,ko bo lepo vreme in seveda sva se s Klemnom imela lepo.Vedno je lepo v prijetni družbi.Tvoja Karin pa je v resnici še večja lepotička kot na sliki in pravi dobrovoljček.
vaney,mislim,da je v pistacijah polno teh E-jev,tako da zdrave res niso bog ve kaj,so pa res dobre.
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Joj domačica no jaz jo jem samo v mejah normale moj jo pa ful poje vsak dan sigurno pol škatle včasih tudi celo je obseden z njo tako da če ga rabi kaj podkupit samo domačico prinesem in je vse ok!
Moj je pa obseden z Milka čokolado s celimi lešniki.Jaz pa nisem ravno preveč sladka in obožujem "pravo "hrano,najraje imam pohane bedrce in pečen novi krompir

.
Moj pa ne hodi niti na kavo,niti ne z mano,jaz grem večkrat na pijačo,kot on,kavice pa on ne pije,tako da ni razloga za gostilno

.
martinca,Uroš se je na novo zaljubil v tebe,ti rečem!Meni je R.samo 1x prinesel kavico v posteljo,ampak to takrat,ko me je še imel rad...

Ne skrbi za bon,mi ga je karatina sprintala in dala,tako da vseeno hvala za dober namen.
katee,
za 4

!Klemen je tudi danes jedel okoli 13h,potem pa iste borbe,samo ne z joško ampak s flašo in je šele jedel ob 20h.Ko bi bilo ponoči tako...a ponoči pa je kot da še nikoli ni.
klepetka,hvala,če mi karatina ne bo več hotela printati do 18.5.,te bom prosila za bone

,mi je pa obljubila,da če bom hotela lahko še dobim.
Jaz pa danes nisem BB gledala,sem se predolgo potepala,pa sem Klemna takrat kopala,moj pa je gledal nogomet-Mb-Nafta (3:1

),je bil jezen kot ris,ker v četrtek ni več karte dobil za tekmo.Si mogoče slišala,je bila razprodana,ker imamo v Mb nov stadion-obnovljen,in je prostora za 12.000 ljudi.Pa je bilo vse polno.Zdaj in nikoli več,če mene vprašaš.Sva bili s karatino na kavici in je bila taka rabuka v gostilni,dokler se niso spravili na tekmo.
ursulina,sem bila točno 1 leto brez M,zdaj pa sem jo imela že 2x,točna kot ura,še vedno.
majra,saj bo,jutri je nov dan,upam,da boljši za vaju.
triš,jaz sem se že pofočkala pri mamicah nad 35,ampak mi ni tam za klepetat,ker se one že vse ful dolgo poznajo,pa se mi ne da.Raje tukaj malo več napišem.Malo več?????
Domačica party?Jaz prinesem dve škatli,da prej ne bo potekel rok.
mala pikica in katee,jaz pa za barvanje,striženje in pramene pa tudi za frizuro plačam 0 evrov.Zdaj pa verjemi če lahko.
Otroci pa ko nočejo jesti spijo zato do jutra,ker ponoči tudi niso lačni in nočejo jesti.