IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Nana, hitro odpri salon, jaz rabim novo frizerko
.
Dvomim,da se boš iz Velenja vozila v Maribor k frizerju,čeprav bi bilo lepo.
mml,hvala za čestitke,sem danes naredila še en izpit in v četrtek imam še zadnjega

,potem pa samo še glavni izpit junija.
Mene pa zanima,Limma piše,da je flaške prekuhavala...ali ve še vse sterilizirate flaške in dude?Jaz jih zdaj ne več,jih samo dobro umijem in z vročo vodo splahnem.
limma,

za nakupovanje v Mariboru,škoda da se nismo nič videle.Pa drugič. Ja,boni so zakon v H&M,jaz sem jih hvala bogu maksimalno izkoristila.

In poslala sem ti ZS.Super da bo Neža vsa nova in lepa

.
katee,upam,da se čimprej pozdraviš.To je res nadležno,sploh v tem lepem vremenu,upam da si kaj bolje.
Sem prišla iz šole,pa je moj Klemen že priden,ajčka v posteljici,sit in skopan. Hvala moj dragi,da si ga uredil.
triš,pridno vnovči še ta dva bona

.Zakaj pa ne bi??
sunny m.super za novo frizurco!

Si pa korajžna,kakor jaz.Sem imela lase do pol hrbta,zdaj pa so skoraj kratki.Skoraj.Neja je pa prava faca,ima res veliko lask.
Kaj pa jaz ko sem vse 3 bone in zadnjič že enega tudi vnovčila vse v Europarku v H&M,pa nisem nič šla v mesto,da bi kakega vnovčila tam. Se mi ni dalo.Pa saj ti nihče nič ne reče,pri vseh teh strankah si te pa ravno nihče ne zapomni.
Jaz sem včeraj vse zlikala,pa sem danes spet oprala dva stroja in imam že vse suho in spet me čaka likanje.Ni konca ne kraja temu likanju.
In hvala vsem za čestitke za opravljen izpit. vaney,Klemen je imel lišaj na čelu in na vsaki nogici enega,pa sem jih odpravila z Bepantenom,so mi punce tukaj gor svetovale.In je delovalo.
Se poslavljam za danes,grem si še povzetke naredit za učenje,zdaj ko Klemen panka.Lahko noč do jutri.