Sunny m.,hvala za link in odgovor kaj je mai-tei,je sicer zanimivo a malce drago,glede na to,da Klemen niti v kengurujčku ni srečen in samo joka.
SuzanaKK,tudi tebi hvala še za foto material.
Ti pa nehaj z anticelulitno kremo,dvomim,da ga sploh imaš,ker na sliki je postava 1A!Mislim pa da nobena krema ne pomaga odstraniti celulita,odstrani ga samo redna telovadba in velikooo vode.Govorim iz izkušenj,pozabi na kremo,razen če jo boš uporabljala zraven redne vadbe in pitja tekočine,potem je ok,drugače si vrgla denar stran.
katee,pošiljam ti
in dobre želje da kmalu ozdraviš.
karatina,ti lisička,si se dobro spomnila spomnila,da lahko bone fotokopiramo
, pa so mislili,da so nas potegnili.Enega še ravno imam,da ga skopiram,če hočem.
Tudi me Maribor, okolica in G.Radgona smo se uspele danes dobiti in smo malo klepetale.Sonček je bil malček prevroč in temu primerno vsi po malem sitni,razen Daše,ki je bila res pridna.
mala pikica,nič se ne sekiraj,danes pač Gašper ni bil najboljše volje,Klemen je bil kar priden,a da vidiš doma,kakšno mi je uprizoril
.Drl se je,se nagibal naprej in ker ni šlo,se je še bolj drl,niti kuhat nisem mogla prav,pa komaj sem lahko šla po solato na vrt.Še dobro da sem v Šparu kupila kar pečena rebrca,da ni bilo toliko dela s kuhanjem.Ni hotel ne jesti,ne spati,pa sem ga dala v voziček kar v stanovanju in še ni bilo miru.Potem je omagal in zaspal,kasneje pa šel z atijem ven,da sem si malo živčke spočila.
klepetka,velja za 30.8.,če seveda ne bomo na morju,lani smo namreč bili
,letos bom vztrajala da ne gremo,ker je bilo itak slabo vreme,sam dež in hlad.Samo 1 dan v celem tednu je bilo lepo vreme.
ursalara
za tvojo princesko,upam,da ne bo zbolela,da bo samo na slabem glasu.
karatina še 1x,nisem vedela da je možno toliko naklepetati v takem kratkem času.A te so še na čvekanju v pričakovanju?
urssyy,ne znam ti svetovati,ti pa pošiljam en
,upam da je že bolje.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Ne da sem pametna, ampak moja takole tuli ko je zaspana. In ko se je ful zaspana je problem, ker je tolk zmatrana, da ne more zaspat. Vem da se hecno sliši, ampak je res.
Ne sliši se hecno,jaz verjamem da je tako in tudi prebrala sem že o tem,da so otroci včasih tako utrujeni,da ne morejo takoj zaspati.