writing-img

RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del

clock-img

23.05.2008, 13:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Martinca meni ima pa tale fotograf noro dobre fotke
http://www.klemenlajevec.si/

Ursalara, ti ti mami.user posted image

Mi smo pa dane sprvič jedli korenčka user posted image , pa je tako z rokam mahal, da sem komaj najdla usta.user posted image

Nano bo kap, ko bo videla kolk ma za prebrat.user posted image

clock-img

23.05.2008, 13:57

clock-img

lutiropan

pencil-img

871

Ojla, danes sva imele s Kajo cepljenje, prestala prav junaško, nič jokala.

Nekaj me zanima, sem jo stehtala, tam pri sestri, sestra je šla potem po ene kartone, dr. tud ni blo več, zredila se je 700g v enem mesecu pa 10 dni, .A je to dovolj,  mamo 6450 pri 4,5 mesecih.
Res pa je da sva mele ene 14 dni nazaj prave borbe, za jest, spila od 80 pa do 130  največ.
Sedaj je stanje kar normalno, kar se hranjenja tiče.

clock-img

23.05.2008, 13:59

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

No, zdajle sem pa mislila, da me bo kap. Ko sem prejle šla dol, sem bila na 70. strani. Se vam je malo zrolalouser posted image . No, ker niste nič pametnega napisale, se za danes poslavljam.

Skrajno nesramno! Nč pametnega??? user posted image

ja ampak res nouser posted image user posted image user posted image

Mislim ja kva se pa greš.Če nič pametnega ne pišemo bomo začele risatuser posted image
Ursalara super mega nore slikiceuser posted image

clock-img

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ne se trudt ursalara k bos do jutra tle da nas ujamesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa jutr lara sama na socialno poklicala da ni hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se ne rabim hodit smejat k februarčicamuser posted image one nas pridejo še sem zabavatuser posted image .Samo da mi navš zaračunala potnih stroškov in dnevnicuser posted image

clock-img

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO PA NE.ONA JE MOJA PRJATLCA IN PUSTE JO NA MIRUuser posted image

clock-img

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Triš kam zdej greš. Včeraj si pa lahko pri februarčicah čvekala in jim polnila smeti
zdej pa še nam kaj povej...

Evo me samo dons je pa bolj gusto.Sem od frizerja in sem hitro sinku skuhala gobovo juhico zdej pa še za družinsko kosilo in zato RR trpiuser posted image
Klepetka jaz se pofočkam mi pridemo z otroci za atija pa še ne vemuser posted image
Mala pikica DOBRODOŠLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LJUBO DOMA KDOR GA IMAuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:00

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

TEMU SE PA REČE ORTO SMETENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 14:01

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

Dej še men no.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:01

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Gagy  ne sam brat pa rajš kej povejuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:04

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Anchikaa,Sani, Ursalara kje pa steuser posted image mam 15 min časa za smetenjeuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:06

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Ja pol pa nič.Grem pa kuhat da ne bodo lačniuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:15

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Ja triš,saj sem tu.
Zaj sma se orto nasmejale zraven,ko sma papcale.Kak je bla smešna,je pa danes več spravla dol,kot včeraj.Zgleda da je na žmah prišlauser posted image .Skoraj polovico kašice mi je spraznila,pol pa povrh spila še 130ml mleka.Kam to spravi?? Aja,sem pa ugotovila da so te kašice od Hippa dosti cenejše v muelerju.Sem za foro v šparu gledla pa mala stane okoli 75centov,tavelika pa v muelerju 99centov.Zakaj pa taka razlika??Marže menda.

clock-img

23.05.2008, 14:19

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

joj naša pa je dobila izpuščajčke po teh plenicah tako da sem prešaltala nazaj na pamperske!

Jaz pa srčno upam in boga molim da jih ne bi več dobile.Jih je mela ful ko sma iz porodnišnice prišle domov.Tak da sma jih komaj pozdravle s bebival kremo.Sem že mela plan b,če ne bi pomagalo,to neko lubje kupit pa ji s tem umivat rito,samo se je HB izboljšalo.Zdaj pa ji s to navadno soleo baby mažem ritko pa je tut ok.HB da tast dela v Henklu pa se špila šverc komerc.user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 14:20

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Zaj sem pa nekaj zajuser posted image

Ne grem se več,danes s tem citiranjemuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:26

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Pa ve ste čist nore!!!!user posted image  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
Triš če si mi včeraj še kaj povedala, no morda še katera druga, nisem prebrala, ker to je pa res to much.

Bom samo na hitro pvedala kaj se je pri nas zgodilo... Nekaj dni nazaj sem napisala da je Ajda smrkava, no danes ob 1 zjutraj, do takrat je spala, se je pa zbudila, zmerim vročino... 38,1 v ritki, kar sicer ni tako veliko ampak je očitno začela rasti, kar je nenavadno za njo. 10 minut po tem pa huronsko dretje, krči niso bili nič v primerjavi s tem. user posted image je ona, user posted image sem jaz,.....Nisem vedela kako naj ji pomagam. Rdeča v obraz, zaripla, pa jokala kot da jo trgamo na pol. Potem sem ji dala 1/2 žličke Calpola in je po 20 minutah zaspala. Seveda sem šla zjutraj k zdravniku. Rezultat: Vneto uho. Sedaj ima Hiconcil in upam, da bo hitro minilo.

No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimamuser posted image

clock-img

23.05.2008, 14:33

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

Dej še men no.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

držim pesti al pošljem recepte user posted image

clock-img

23.05.2008, 14:34

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Pa ve ste čist nore!!!!user posted image  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
Triš če si mi včeraj še kaj povedala, no morda še katera druga, nisem prebrala, ker to je pa res to much.

Bom samo na hitro pvedala kaj se je pri nas zgodilo... Nekaj dni nazaj sem napisala da je Ajda smrkava, no danes ob 1 zjutraj, do takrat je spala, se je pa zbudila, zmerim vročino... 38,1 v ritki, kar sicer ni tako veliko ampak je očitno začela rasti, kar je nenavadno za njo. 10 minut po tem pa huronsko dretje, krči niso bili nič v primerjavi s tem. user posted image je ona, user posted image sem jaz,.....Nisem vedela kako naj ji pomagam. Rdeča v obraz, zaripla, pa jokala kot da jo trgamo na pol. Potem sem ji dala 1/2 žličke Calpola in je po 20 minutah zaspala. Seveda sem šla zjutraj k zdravniku. Rezultat: Vneto uho. Sedaj ima Hiconcil in upam, da bo hitro minilo.

No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimamuser posted image

tudi jaz želim, da čimprej mine, boga mala uhica

clock-img

23.05.2008, 14:42

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Joj Alfabeta držim pesti da se uhica male Ajde hitro pozdraviuser posted image user posted image

Kje pa ste zaj vse?A spite pri belem dnevu,tak ko moja mala mis?user posted image

clock-img

23.05.2008, 15:20

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

clock-img

23.05.2008, 15:24

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

mnjamiuser posted image , zdaj si mi pa lušte nardila, a mi daš recept user posted image , PROSIM PROSIM user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 15:36

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

punce dajte mi še samo nekaj povedat. S čim ste začele pri GH..grisi al sadje in zelenjava ?
Ko sem zdaj prebrala, da je fajn če začneš z griseki, pol pa ostalo??

clock-img

23.05.2008, 15:45

clock-img

gagy85

pencil-img

154

Gagy  ne sam brat pa rajš kej povejuser posted image

kako me zmer opazte user posted image user posted image   sam skilm mau user posted image

http://gagy.moj-album.com/

clock-img

23.05.2008, 15:45

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ursalara, ti ti mami.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lutriopan čestitke za gramčki in cmuser posted image user posted image user posted image to je dovolj

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

No, zdajle sem pa mislila, da me bo kap. Ko sem prejle šla dol, sem bila na 70. strani. Se vam je malo zrolalo . No, ker niste nič pametnega napisale, se za danes poslavljam.

Skrajno nesramno! Nč pametnega???

ja ampak res no

Mislim ja kva se pa greš.Če nič pametnega ne pišemo bomo začele risat
Ursalara super mega nore slikice

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ne se trudt ursalara k bos do jutra tle da nas ujames pol bo pa jutr lara sama na socialno poklicala da ni hrane

Vidim da se ne rabim hodit smejat k februarčicam one nas pridejo še sem zabavat .Samo da mi navš zaračunala potnih stroškov in dnevnic

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

23.05.2008, 15:46

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO PA NE.ONA JE MOJA PRJATLCA IN PUSTE JO NA MIRUuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ste pa slišaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 15:49

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

TEMU SE PA REČE ORTO SMETENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gagy  ne sam brat pa rajš kej povej

pa te jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anchikaa,Sani, Ursalara kje pa ste mam 15 min časa za smetenje

a samo al kaj jaz tudi grem z miško ven se je sonček pokazal

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Zaj sem pa nekaj zaj

Ne grem se več,danes s tem citiranjem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ve ste čist nore!!!!  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem