Super Ronja za soma Bravo tvoj lubi!!! Upam, da vam je teknil. Pa ga je najbrž narezal- ali je kar celega spekel?
Soma bomo meli danes, včeraj je bil na terenu, sama se pa niti pod razno tega ne podstopim sekat, veš kaka marcina je to! Itak so ga ujeli predvčerajšnjim zvečer, tak da je super svež v primerjavi z ribami v ribarnici (do 14 dni stare se šteje pod A kvaliteto!) Ga bo pa seveda sesekal na kotlete, ampak to je njegovo delo, hehe, jaz tega uradno ne znam (če bi bila mala lačna, bi se verjetno čudežno naučila, ampak dokler mi ni treba, se delam,d a ne znam, hehe

) Ti poročam, kakšen bo!
Super za prstan, nič ga več ne dajaj gor, da ga ne bo treba pilit. Škoda bi ga bilo.
Ja, stari ljudje se jezijo, zakaj jih ne spoštujejo, pa zakaj jih včasih grdo gledamo, pa zakaj si svoje mislimo o njih - ampak če greš ves svinjski v bazen, pa res ne moreš pričakovat, da te bom ful lepo gledala!!! Pa še umivajo se večinoma ne vsak dan in če na to pomisliš, potem je res "somova-čreva-efekt"

.
Aja, s savno boš pa morala še po porodu malo počakat, veš? Nekje 6 tednov se priporoča, ampak vsaj 4 tedne, ko krvaviš pa res ne... Ker se v savni poveča pretok krvi, lahko skup padeš, ko začneš bolj krvavet in ker ne smeš uporabljat tamponov za to krvavitev (čiščo), je tudi praktično neizvedljivo. Samo da se pripraviš, da ne boš preveč razočarana. Potem pa seveda lahko navališ, samo bosta morala najt kako varstvo za

. Najboljše, da se že zdaj s kom dogovoriš, potem ne bojo meli izbire, hehe

.
hehe,
uršika, mene pa nihče ne more nagnat počivat, ker sva dop. sami doma in potem delam bedarije... No, zdaj grem tisti kruhek oblikovat, da še 1x vzhaja in da bo ravno pravi čas pečen

. Mam eno fajn knjigo o kruhih (not jih je 250) in potem dam lubiju, da si vsak teden zbere kakega - in zdaj si je zbral enega, ki se ga 3 dni dela... S tistimi starterji (ala kislo testo), ki ga moraš vsak dan nafutrat, hehe. Poročam, kakšen bo.