In kaj boste kej pocele cez dan?
Mi gremo v trgovino. Zdaj bom najprej nafutrala tamalo, potem bom naredila kosilo (lubi si je zaželel quiche), potem bomo pojedli in šli v trgovino na najin 14 dnevni nakup, nakar bova pospravila vse v omare in hladilnik, kar bova kupila in potem dava tamalčko spat in bom jaz verjetno prevajala še zadnji dvd ali pa bo on pisal minute, pa bom jaz pospravljala in delala plac za šivanje (da bi že enkrat končno ratalo!)
niia, meni se zdijo bolj praktične na ježke, sem naredila oboje. Prekrivno pa sem naredila z gumbki, da se ne znuca tak hitro.
In ravno 30.1. pride najmlajši Angelo na koncert v Lj- na grad in seveda ne morem it
uršika, seveda lahko greš, če dobiš še kje karte! če boš še

, tako ni problema, sicer pa ti lahko lubi tisto urco dve pazi

. toliko pa tudi zdržijo brez mamice, sploh če je to 1x in edinkrat možno... Saj ti ga lahko pripelje vmes podojit, če se bo tako pogosto dojil!
mima, hehe, ti pa nisi najbolj ubogljivo dete, se mi zdi

. Upam, da je bil to danes max, pa da boš mela v pet. že mal manj. Jaz se tehtam kar vsak dan, sem navajena že od takrat, ko je oče doma tehtnico kupu, pa smo se vsi začeli vagat gor. Mi je fino,da vem, kje sem.
Za lonce pa tak nimaš izbire - ne moreš vsega potem naenkrat kupit...
Jaz brcanja in bušija nisem čisto nič pogrešala, saj sem dobila Ronjo

, hehe. kar se mene tiče, bi tele nosečnosti komot preskočila

. res mam p azmeri neke probleme, sicer pa nikoli nič... (no, sem pa tja skup padem, samo tega ne štejem

)
hehe,
sonček, a sem ti včeraj naredila lušte s šejkom?
glede plenic pa sem jaz vse sama šivala, tak da nimam pojma, kakšne so cene. prekrivne hlačke sem tudi sešila in spletla (imam ene volnene pletene in ene sešite iz nepremočljive tkanine)
lunica, jaz zatekam v cele noge, pa v roke, pa v obraz zjutraj... skratka sem grozna. pri Ronji so mi samo noge, pa še to pol manj kot zdaj, pa je bilo poletje!
mene noben več ne krega, so ugotovili, da nima smisla, sam še z glavo zmajujejo...