še na praxi jih gledamo, previjamo.. najraje bi enga vzela za domov
petra, počakaj rajši svojega

, tujih rajši ne jemlji, ker se mi zdi, da bi te mamica

, hehe.
sončnica, dobrodošla!
nina, pojma nimam, nisem hotela preveč težit, ker je mela gužvo. Rekla je samo, da bi vedela, če bi ga imela, potem sva pa ravno gledali nekaj na uz...
je pa pri tem tako, da ne smeš zdravnikom vsega verjet: meni so rekli, da je mala okužena, da ima infekcijo, da pa še ne vejo kaj in je dobivala 5 dni 2 antibiotika, vsak dan 3x v glavico (grozno! pa še zraven ti ne dovolijo bit

) No, potem se je izkazalo, da ni bila nič okužena, vsi brisi in tudi kultura krvi je bila negativna! NIČ ni imela! Brezveze so jo špikali. Tega sicer niso hoteli čisto priznat, ampak tako med vrsticami pa so. So rekli, da je verjetno tako reagirala zato, ker sem bila jaz ves čas bolana... No, boljše za vsak slučaj, kot pa da ne bi pogruntali, pa bi bilo res kaj narobe... Ampak vseeno - v bistvu o vsem tem ne vejo kaj dosti, če mene vprašaš... Pa so to ti tanajnaj pediatri, saj delajo v Lj. intenzivni... Ampak o tem še ne vejo dovolj, ni raziskav, premalo je podatkov, pa še priznat nočejo, če se zmotijo, tako da je potem težko neke realne rezultate vlečt ven...Mene je ena pediatrinja ful nadrla, ko sem hotela vedet, kaj ji je

. Pa kako bi lahko ona to dobila, da bom pazila v naslednji

. Da je to itak jasno, da je treba pazit na higieno itd... (pa to sva itak, halo!!! mislim, kar nekaj, če ne vejo odgovorit, te pač naderejo, da se te znebijo, da ne sprašuješ več, ker jim je nerodno, če ne znajo. Namesto da bi lepo povedali, da pač žal nimajo pojma, saj to lahko razumem...) Verjetno pa ni mel streptokoka, ker so ga za to verjetno testirali, če je bil bolan...
krtex, zdaj pa bo, boš videla! Saj si že čisto na koncu, zdaj zdaj bo dete tu! Pa tele bolezni v

tudi ne povzročajo vedno nekih problemov

, so kar zavarovani, se mi zdi...