Bi se šla s čokolado tolažit, tko grem pa en čaj spit.
khurde, naredi si en shake iz zmrznjenega sadja in ene banane, recimo. Ali pa iz pol banane in pomaranče in jabolka. To verjetno lahko ješ, ne?
Moj lubi je danes skensklal basket, ker me je mala čisto ubila - ne vem, kaj ji je zadnje čase, ma kar neke izpade, če se ne ukvarjam z njo, potem se kar dere. Včasih se je tudi kaj zaigrala, zdaj pa nič

. Ampak jaz je ne smem ves čas nosit! Pa non stop sklanjat se tudi ne morem, ker jo bom sicer lepega dne pobruhala!

Če sedim na tleh, mi noge maternico porinejo bolj gor in mi j eše ful bolj slabo in mi fuuuuul ne paše, na stolu mi pa ne pusti sedet... Ne vem, kaj naj. Sem pa ful hvaležna lubiju, da bo danes doma, ker sem res čisto izmozgana!
niia, fajn, da so ti brisačke všeč - če češ, poglej še ostale stvari, je še ful slikc od Ronje. Moraš kliknit show all topics started by this member, pa boš dobila ven, kar sem jaz naredila.
Hehe, ma ne praši, kaj mojemu bratu rata! On je enkrat odložil ključe od avta na poličko od prtljažnika, pa mobitel zraven in potem seveda vehementno (kot mu je v navadi) zaloputnil prtljažnik. In kaj se zgodi? Mobitel mu je padel na ključe, tako da je pritisnil na sprožilec in zaklenil cel avto - tako ni mel ne mobitela, ne ključev od avta in seveda tudi ne ključev od hiše, ker so bili seveda v avtu. NO, potem je pešačil do mene na fax, ki sem ravno delala ene poizkuse, tak da nisem mogla prit, da je dobil moj ključ od hiše, potem je pešačil nazaj, da je prišel v hišo, vzel ključ od maminega stanovanja, odbicikliral tja, vzel rezervne ključe in odbicikliral nazaj... Jap, enim rata

No, upam, da mu bo izpit tudi

, sem držala pesti.