cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januarčice 2009

clock-img

09.12.2008, 13:25

clock-img

ronja

pencil-img

15289

V večini p. imajo svoje črpalke, ki so boljše, močnejše, električne... V tavečjihh majo 100%, za tamale pa ne vem. ni pa to nujno met,se da tudi na roke tisto kolikor je preveč in kolikor boli.

clock-img

09.12.2008, 13:34

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Jaz črpalko tudi dobim od prijateljice- je ni nič uporabljala, ker ni imela mleka in hrani tamalo s formulami. Pa obroč mi je oblubla, pa še nekaj oblekic- grem jutri iskat po materinski šoli. Komaj čakam.

Kosilo danes je bilo Štefani pečenka+pire+špinača+motovilec v solati= poln bušiuser posted image
Sedaj pa že resno razmišljam o eni Milkiuser posted image

Jaz imam pa že 15kg+user posted image user posted image user posted image user posted image

Petra moj se pa nič več ne smeji bušiju, sam preplašeno ga gleda, pa govori: joj, kako je to čudno, te kaj boli, ti kaj prinesem, ojej, poglej kaj dela, glej nogica, ti je dobro,.... faco ima pa čist zaprepadenouser posted image user posted image user posted image user posted image  >podobno tejle.

Koliko vas gre na EA? In koliko se vas bo mučilo po naravni poti???

Jaz sem se odločila brez vsega, ker v brežicah moraš itak imet srečo, da naletiš na anastezista, tko da se mi je zdelo brezveze sploh odločat, ker bi bila potem lahko samo razočarana, če je nebi dobila.
Je pa baje zastonj, pa v NM tudi.

clock-img

09.12.2008, 13:45

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ronja in urška hvala.

Torej, nakup črpalke bo počakal, če bo sploh potreben.
 Ene dve dude bomo kupili.
Urška - jaz resno razmišljam o produ po naravni poti, a bom na predavanje o EA kljub vsem šla, ker se bojim, da me ne bi kakšna panika zagrabila, tako imam vsaj možnost. Sem pa brala, da je EA pripročljiva za tiste z astmo. Jaz sem sicer kar precej hud astmatik,a  sem zadnje leto in pol kar ok, občasno težko dihanje, ampak res redko. Mislim, da ne bi smelo biti težav tudi naravno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.12.2008, 13:56

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Pozdravček!

Malo se morem oglasit, da me ne pozabite user posted image

Danes sem imela pregled. Mi je naredila hitri uz in je bilo vse ok. Je pa naša princeska malo majhna. Obseg glavice ima pod povprečjem...sicer še vedno v mejah normale, vendar čisto na spodnji meji. Čez 14 dni imam spet pregled. Jutri pa morem it dat kri, da vidimo ali se mi je hemoglobin kaj popravil, drugače dobim spet železo.

Spala sem danes čisto zanič. Ob 10.30 sem šla spat, potem pa se je Domen zbudil on 11.30 in se začel jokat...pa sem šla spat k njemu. Zadnje čase se tako zbuja...z mojim misliva, da se mu kaj sanja in se zato zbudi in začne jokat. In potem sem spala skoraj celo noč pri njemu. Pravzaprav sem bolj bedela kot spala, ker se je pogosto zbujal in klical "mama", pa spi ko en razbojnik in me je nonstop brcal in klatil z rokami. Tako da je bila današnja noč bolj taka.

Počutje: še vedno me bolijo kolki in križ. Ko nekaj časa sedim, me kolki tako bolijo, da skoraj ne morem hodit...bi se kar zjokala zraven. Pa še zgaga me je začela pečt.

Morem vas pohvalit, da ste zelo pridne, ker tako pišete. Jaz nimam časa niti prebrat, kaj šele kaj napisat. Bolj kot se bliža januar, več dela imam.

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

09.12.2008, 14:03

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:07

clock-img

petra88

pencil-img

551

hehe, Uršika a ti maš tud vedno milko na rezervi? jaz sem bila tako vesela, ker jih je Miklo kar nosil in nosil user posted image . se pa pozna na kilah tudi pri meni, bo počasitudi že 15+. naslednji mesec ziher, sedaj samo še 2manjkata. ma jaz se ne sekiram, saj gre v trebuh, rit in joške user posted image da okoli niti ne razlagam user posted image
ma moj se pa samo čudi, kaj tamali dela notri in študirava kako se mora to premetavat notri.
tudi jaz sem se odločila kar za naravno pot, sam tu pri nas tudi nimajo anestezista stalno zraven. bo kakor bo, če so do sedaj vse preživele user posted image ...
Se mi pa prav smilite vse ki ponoči ne morete spati. imate pa vsaj dobro pripravo na potem, ko bojo naši user posted image zunaj in sploh ne bomo spale. boste videle, kako bomo me potem jamrale, hehe.

clock-img

09.12.2008, 14:08

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Wiha!!!!!!!!

Uspelo mi je pričarat malo božično- novoletnega vzdušja
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina, važno da je vse Ok, čeprav je glavica malo premjhna- ne skrbi, bo šlo pa lažje ven, potem ko bo pa zunaj bo pa tako hitro dohitela svoje vrstnike.

Zdaj smo pa očitno že vse razštelaneuser posted image user posted image - kolki, križ, trebuh, v glavnem vse nas boliuser posted image
.

clock-img

09.12.2008, 14:12

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Petra itak da milka mora bit. Meni je tudi Miklavžek naredil zalogouser posted image , ki pa počasi že kopni - pa saj drugače ne pojem veliko, mi niti ne paše, ampak obvezno nekaj sladkega vsak dan, drugače bi menda kar umrlauser posted image
Kaj pa je ena tista milka, ki je vedno manjša se mi zdi- včasih je je vsaj nekaj bilo, zdaj pa očitno vsi cene nabijajo, pa še količinsko pakirajo v manjše zavojeuser posted image

A ti pa dobro spiš ponoči?

clock-img

09.12.2008, 14:16

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:17

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Niia a boš dala tele slikce v naš seznamček, da ga malo okrancamo????

Grem še pogledat, če bom kaj lepega našlauser posted image

clock-img

09.12.2008, 14:19

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

clock-img

09.12.2008, 14:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.12.2008, 14:20

clock-img

petra88

pencil-img

551

ja ampak Milke so pa res pokvarli! če ne s pakiranjem pa s ceno, še v millerju so jih dvignili- zadnjič so bile že več kot 2,5eu (se ne spomnem točno koliko), še en čas nazaj pa po 2eu. grrr.
ma ja jaz kar uredu spim (močno trkam), tudi zaspim kmalu po 21uri ker sem crknjena (sicer ne vem od koga), pa potem se 2x zbudim ponoči, da me luna ponese na wc in malo vode popit in potem grem spat nazaj. user posted image Saj zjutraj ko se zbudim me kolki bolijo in ko vstanem prvih par korakov težko naredim, potem je pa bolje. Jaz si razlagam te bolečine tako, da se tolažim s tem, da to še ni nič v primerjavi s tem kar bo pri porodu. user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:23

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Sem pa brala, da je EA pripročljiva za tiste z astmo. Jaz sem sicer kar precej hud astmatik,a sem zadnje leto in pol kar ok, občasno težko dihanje, ampak res redko. Mislim, da ne bi smelo biti težav tudi naravno.

No, jaz mam kar ornk astmo, pa sem lepo rodila po naravni poti in bom v drugo tudi tako. ne rabiš EA, če poznaš svoje telo in če nisi paničar. če si, potem je verjetno res boljše, ker se sicer v strahu cela zakrčiš in potem še dihat ne moreš. Ampak sicer astma že dolgo obstaja in veliko astmatičark je že naravno rodilouser posted image

clock-img

09.12.2008, 14:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.12.2008, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.12.2008, 14:32

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:39

clock-img

petra88

pencil-img

551

user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamček!! fuuul je lep!! user posted image user posted image ta snežko mi je taka faca, a gleda če je user posted image
Niia dober tek. že notri?

clock-img

09.12.2008, 14:41

clock-img

petra88

pencil-img

551

eh sedaj mi je pa čisto zmešalo vse skupaj. Sem hotela napisat, če snežak gleda če je user posted image že prišel?

clock-img

09.12.2008, 16:00

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

ja luštni so teli snžkoti in te decembrski motivčkiuser posted image

Čimveč jih napopat...da bo pravo vzdušje.

Vi lepte snežake, jast bom pa hranila svojo dušo. Pa niiino tudi, k se zdaj sme sladkat sam s takimi user posted image . Men je on za ponort...ampak res. In da se razume, da je sam mojuser posted image poleg mojega dragegauser posted image moža....

http://user posted image

i belive i can fly....

clock-img

09.12.2008, 16:02

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Tule je ena mal retuširana ampak

http://user posted image

i belive i can fly....

clock-img

09.12.2008, 16:09

clock-img

ronja

pencil-img

15289

tako da , da začnete kakšne mačote v boksarcah limat ne pa teh sladkarij, ker me potem samo .

niia,  ne, pliz, še 16 dni ne!user posted image Do božiča, skratkauser posted image .

clock-img

09.12.2008, 16:11

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

zvezdica: ah tega pa kr mej, mi ni nič zanjga user posted image ,...men je pa tak všečen pa predvsem dober igralec Ralph Fiennes igral je pa v Schindlerjevmu seznamu pa še enmu dobrmu filmu pa se zdej ne spovnem naslova

clock-img

09.12.2008, 16:12

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

hehe ronja in niia, vidve sta pa face user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 16:15

clock-img

ronja

pencil-img

15289

hehe, zvezdica, kar uživajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem