Ojla čveke...
Sej mam slabo vest ker se nisem skor cel tedn še nič javila, ampak mam razlog. Prejšnji četrtek sva se z mojim
spremislila, in tako se bova namesto maja 2009 poročila letos, 27.9.!!!!! In, logičnoo, imava sedaj ludnico, laufanje, naročanje, vabljenje,... noroooo. Tako da včasih pozabim, da nosim pod srčkom nekoga, zaradi katerega moram počivati.... kar je zdaj kr malce težko... ampak, je pa dodatna spodbuda, da sedaj urediva to zadevico, tako da se bova potem veselila samo še bebike. Sicer sem zelo srečna da sva si takole spremislila, in z velikim veseljem opravljam vsa načrtovanja, pa še komplicirala ne bom veliko, ker bom mogla vzet,kar je ostalo na voljo
. Pa bo vseeno lepa poroka.
Berem vas pa skos, ne zamujam vaših pogovorov...
pikapoka, tudi meni je na nuhalni G. rekla da se lahko pojavijo težave, češ da nosim zelo nizko, spraševala me je, če sem že kaj zakrvavela, in da če bom, nujno takoj k zdravniku, naj opazujem tudi rjave madeže... in da naj mirujem. kolo, ki je bil moja najljubša rekreacija mi je takoj odsvetovala. in tako sem res 2 tedna kar se da mirovala, do pregleda pri mojem G. ko sem mu povedala za domneve G. na nuhalni, mi je takoj naredil UZ (čeprav ni bil predviden), in rekel, kje da naj bi pa ležal
, da je vse ok, nekatere
pač naj bi nosile nižje, ampak da naj bi blo vse v mejah normale. rekel je, da nujno nazaj na kolo , naj si ne delam skrbi ina naj pozitivno razmišljam...
kakorkoli, od takrat ne razmišljam o tem, sicer migam, ampak ne toliko kot prej, zakrvavela nisem.. je pa res da me je takrat po nepotrebnem prestrašila G., ker druga kot to mi ni povedala. Tako da js ti predlagam da ne misliš na to, razen če se kaj očitnega pokaže.. ( kri, bolečine).
Ko se že tako lepo dogovarjate, da se boste dobile na kavi, kaj če se pa kdaj v Celje zapeljete????
Js mojega
redkokdaj čutim, oz. zelo rahlo, res bo menda mirno in nežno dete. Zato se še vedno tolažim z Angelsoundom, dokler ne dočakam 25.8., da si skupaj s
ogledava najino stvarjenje na morfologiji....
lep pozdravček