Ma ronja - boste pa še enga naštimal drugo leto - da bo vzorec reprezentativen pa z vrtcem ne bo težav :)
Hehe,
sonček, po moje bova zdaj kako leto dve pavzirala

. Moram jaz počasi svoj dr. spacat, me šef zadavi, če bo šel prej v penzijo, bo treba pohitet, hehe. Sicer pa - nikoli ne reci nikoli...
saša, ja, sva šla do računovodke in je rekla, da ona sicer pošlje vse na občino, vendar pa da upoštevajo v Lj. samo to, ker sem se za 4 ure odločila sama delat, on je pa tudi po svoji volji zamenjal službo, torej nobenega od naju niso vrgli na cesto, torej sva sama kriva, če mava male dohodke in sva kao zračunala, da lahko s tem pridemo skoz... Nekaj v tem smislu

.
uživaj na morju še zame!
Lubi mi je lih napisal, da "kozla na veliko" - je na ladji, pa ne prenaša najboljše valov... NO, meni je samo slabo zaenkrat. Očitno hoče bit solidaren
nina, saj za na porodniški nikoli nisem mislila met Ronje v vrtcu, samo zdaj za vsak slučaj, če bi morala it nazaj delat ali če bi bilo kaj narobe. Pač ne bo za vsak slučaj, pa ma da se nič ne naredi in da mam bolniško do konca... Verjetno nimaš malega v jaslih, te so precej dražje...
Jaz se uporabi
čistil vedno izogibam

. Mal se hecam, ampak res kakih hudih ne maram uporabljat, pečico vedno lubi puca, ker dobim jaz sicer astmatični napad od tistega čistila, sicer pa uporabljam prašek za posodo, perilo in za tla, ti pa niso tako hudi in jih tudi zdaj komot.
niia, Tivoli je meni ok, samo upam, da bo popoldne, da lahko lubi napoka tamalo v avto, ker je sama ne smem nosit... Pa saj dop. itak delate, ne, punce?
marjetica, nama se je na nuhalni videlo, da je punčka, zdaj na morfologiji tudi. Prejšnjič tudi in je tudi bila punčka. Vidi se lahko en ali drug spol, 50:50 približno

. Je pa pri fantku včasih lažje napovedat, ker nekaj stran štrli... Ampak se da videt tudi punčko.
na vse ostale vraže pa: NE, NI RES! ni res, da če nosiš v križu in široko, je punčka, ni res, da okrogel trebuh je fantek. jaz sem nosila spredaj, kot žogico, pa je bila punčka. Vsi ampak čisto vsi so mi napovedovali fantka, razen na UZ so videli

, kar tudi je.
khurde, čakaj, da prideš do zadnjih dni pred PDPjem, telefon ti bo non stop zvonil, pa mama, pa tašča, pa stic pa teta, pa prijateljice te bojo spraševale, zakaj še nisi rodila (ko da bi se to sama odločila, kdaj bo

),... jaz sem svoji ljubi krasni taščici kar rekla, da mam rok 21.1., sva se že prej z lubijem zmenla, da bova tak rekla (moji si pa itak ne zapomnijo datuma

)
jah, ultraradoveden je skoraj vedno vsaj malo razgrajačka. Čeprav je Ronja fajn punca, ni da bi vse polomila (edino knjige rada trga, to je pa res

). Pa rada ma akcijo

. No, na tv so ji najbolj všeč reklame, najlažje pa zaspi ob dokumentarcih
vrtnica, čisto možno, da smo kaj spregledale - bodi glasnejša

, malo se zbuni, če te pozabimo! Mal heca, vprašaj še enkrat, če te kaj zanima, sigurno bomo povedale (če bomo vedele, seveda).