IZVIRNO SPOROČILO: leonida
naj vam enega prekopiram...Draga mlada dama ! Rad bi bil s teboj ??? In v bodočnosti bom 100 % s tabo. Lepo ali na silo.
Mislim da je s tem povedal vse. Draga moja, ukrepati bo treba - povej vodilnim v podjetju, da te nadleguje, če ne bodo imeli posluha, pojdi na policijo. Takemu bi morali dati prepoved za približevanje.
Kar se pa tvojega partnerja tiče, a si mu morda kdaj dala povod za ljubosumje? Vprašaj se, od kje izvirajo njegovi občutki. Moški so ponosni, jasno da je prva njegova reakcija boli me * zate. Prizadet je njihov ego. Če imaš čisto vest, se pogovori z njim in mu povej, da sodelavec rine vate proti tvoji volji, predvsem pa poudari, da imaš rada le njega.
Žal sem prevečkrat videla pri kolegicah, kako so z veseljem flirtale, v obratni situaciji pa so norele od ljubosumja. To čustvo je najbolj intenzivno pri tistih, ki vedo, da bi sami podlegli situaciji, zato imajo tako negotov odnos do svojega razmerja. Premisli, kaj od tega velja v tvojem primeru!
Da ne bo kakšne pomote, nočem ti soliti pameti in ničesar ne obtožujem, ker ne vem kakšne so stvari videti v realnosti. Vendar je pa fino, da si poštena do sebe in do vseh okoli, predvsem pa ti želim, da boš stvari rešila po čim bolj mirni poti
< Sporočilo je popravil MamiBom -- 29.4.2008 12:56:37 >