writing-img

RE: Kam greste z družino za 1.Maj?

clock-img

30.04.2008, 07:51

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu.

Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem

Važno je da smo skupaj, pa stran od doma. Paše se mal odklopit od vsakdanjega življenja.

Mi gremo za prvomajske v Logarsko dolino na tur.kmetijo. Še katera mogoče?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

30.04.2008, 07:57

clock-img

ženska

pencil-img

121

Mi gremo na slovensko obalo. Vsake dva meseca si privoščimo malce oddiha, pa je to lahko kjerkoli, samo da nismo neprestano služba-doma-služba... Mi se imamo super, samo da smo vsi trije skupaj, pa da se malce obrazi zamenjajo in da ne videvaš venomer eno in istih fac.

Lepo se imejte in ne preveč delat! user posted image

clock-img

30.04.2008, 10:08

clock-img

malika

pencil-img

3199

mi gremo v Stupice baje, v kamp hišice. Kaj imamo od tega? otroci se bodo nanoreli, ,midva bova imela družbo kolegov in prosti čas - otročke pa na očkah, pa morski zrak,.... skratka možgane na pašo, če ne drugega. Nama to ob našem divjem tempu tako paše, da ne morem povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

30.04.2008, 12:45

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*
čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži

Morej ni samo plaža. Je okolje. Je klima. Je šumenje valov. Je "mmmm" - vonj v nosu. Lahko bi rekel, da smo gurmani za morje. Da znamo v njem uživat, ne samo se kopat - (uživat v okusih, ne samo v sitosti želodca). Tako da, morje je super tudi naprimer za novo leto. user posted image

clock-img

30.04.2008, 13:07

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Jaz bom z otrokoma dopoldan sama doma,mož "špila" budnice v 3-h občinah.Popoldne pa bomo imeli
roštiljado in uživali.

lp

nd

clock-img

30.04.2008, 14:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mateja,imamo off road dirko z avtomobili na nitro.
Bo prav zanimivo,tako da lahko pridete kaj pogledatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.04.2008, 22:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

S tamalo bova doma. Na morje nama ni treba, ker ga imava doma user posted image  Dragi bo pa delal, bomo pa nasl.teden nadoknadili.

clock-img

01.05.2008, 00:28

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

midva sva doma in imava pasji hotel, najinega psa, in od taščice psa, ki je šla v toplice in njene 3 mačke...težko da greva kam za več kot 4 - 5 ur user posted image

clock-img

05.05.2008, 13:57

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu.

Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v temuser posted image user posted image user posted image

Sej ni fora sam v tem, da se kopaš. jst sm že čist v nebesih, ko sam iz avta stopim pa zavoham morski zrak. user posted image
Men ni lepšga kukr je morje, v vseh letnih časih.user posted image

clock-img

06.05.2008, 07:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi smo bili v švici in maltiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem