cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj kupit za poročno darilo?

clock-img

30.04.2008, 08:41

clock-img

Anonimen

Itak mladoporočenca (še) zbirata denar, tako, da bom nekaj stisnila v kuverto, ampak "samo" kuverta izgleda tako....kaj pa vem..."samo kuverta"..Rada bi kupila kakšno malenkostno darilo tam do 10-15 eur kateremu bi priložila kuverto, da bo vsaj izgledalo nekako "kulturno"user posted image

Zdaj, doma imata že čisto vse kar se opreme, pribora,....tiče. Mogoče bi prišla v poštev kakšna knjiga, ampak za ta denar bom težko kaj solidnega dobila. Mogoče kakšna manjša slika, ura, ...?user posted image Nimam idej, res ne!

Prosim pomoč!user posted image

clock-img

30.04.2008, 08:44

clock-img

malika

pencil-img

3199

poročni foto album

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

clock-img

snake

pencil-img

716

lepo rožo

življenje je lepo

clock-img

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kupi okvir za sliko, notr dej kuverto..... okvir bosta pa že sama zpolnila.....

clock-img

30.04.2008, 08:50

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem na eni poroki videla šopek, ki ga je dobila za darilo, ki je med cvetjem imel zvitke evrov v papirju. Fuuuul lepo narejeno. Tako da je dala šopek v resnci pa dnar.

Al pa kupi en poceni kovček, kao poslovni, pa daj noter evre zamenjane po 10 centov. Pol pa naj šteje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

30.04.2008, 08:51

clock-img

kovač

pencil-img

679

Ja okvir za sliko, zelo lepe imajo v Mullerju, pa daš noter kuverto, pol naj ti pa v cvetličarni zaranžirajo, pa kakšno lepo vijolico z belimi cvetki bi jaz dala še zravenuser posted image !

clock-img

30.04.2008, 08:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: malika

poročni foto album

kje pa dobis porocni album za 15€ user posted image user posted image user posted image

ponavadi dajo zraven kuverte kaksno rozo in full lepo zavijejo.. je glih tam nekje - cenovno

clock-img

30.04.2008, 09:00

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

kupi okvir za sliko, notr dej kuverto..... okvir bosta pa že sama zpolnila.....

ja al pa kr 200€ (npr) das direktno pod okvir user posted image  to sem tud ze vidla! tko kot tista opcija, ko jih obesis na sopek user posted image

clock-img

30.04.2008, 09:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

aja caffe, pa obvezno moras prilozit zraven voscilnico z verzom oz posvetilom user posted image

clock-img

30.04.2008, 09:07

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Mogoče kakšno kuharsko knjigo? Samo za 10 - 15€ bo težka.

clock-img

30.04.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

aja caffe, pa obvezno moras prilozit zraven voscilnico z verzom oz posvetilom user posted image

ja, to sem pa že spisala user posted image

clock-img

30.04.2008, 09:11

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Midva sva dobila vsak svoje šparovček z imenom gori notri pa vsak po 50€ v kovancih od ene kolegice. Prašička je sama porisala in je bilo ful dobr.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

30.04.2008, 09:18

clock-img

Anonimen

clock-img

30.04.2008, 09:28

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Jaz sem pa kolegici kupila takšno stekleno štirikotno vazo. Tudi ni bila več kot 20 E, not sem nasula suho cvetje tisto dišeče dala not tudi kuverto z denarjem (se sploh ni videla kuverta) Lepo aranžirala in je bilo... Recimo ena od idej...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

30.04.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

Kaj pa kakšno lepo škatlico? Mami je dala sestrični eno škatlico,  v katero je bila vpletena čipka na žametni podlagi, zelo lepo, notri pa dinarčke. Samo verjetno je bila škatlica več kot 15€ user posted image

clock-img

30.04.2008, 10:12

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

Midva sva dobila lep bel okrasni polšter tak z rešiljejem. Po moje ne more biti kaj več kot kake 20€.

clock-img

30.04.2008, 12:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.04.2008, 13:29

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Men so pa to čisto bedne fore, to s kovanci in šparovčki, al pa škatla v škatli, meni osebno se to zdi poniževalno.

No, tukaj se pa popolnoma strinjam s tabo.

Kaj pa vem, a "samo" kakšna dobra bonboniera ne bi bila dovolj? Po moje bi, imajo pa res že zelo lepe, pa še pojedla jo bo in se ne bo prah nabiral kot na nekih vazah, okvirjih in ostalih praholovcih.

clock-img

30.04.2008, 13:35

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Midva sva denar dobila v taki mini skrinjici.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

30.04.2008, 13:53

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Jaz bi pa samo kuverto nesla aranžirat in je to to. Sem predkratkim podarila denar in je cvetličarka kuverto zavila v tak trši papir, pa gor nalimala suho cvetje, je prav fajn zgledalo.user posted image

:)

clock-img

30.04.2008, 14:01

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Midva greva kolegu in kolegici na poroko v mesecu maju in jima bova dala denar v kuverto ker urejata stanovanje poleg kuverte bova pa kupila dve veliki kopalni brisači in ju dala aranžirat.

Tud midva sva dobila tako darilo za poroko in sem ga bila zelo vesela user posted image .

lp

clock-img

30.04.2008, 14:05

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Ne sekiraj se, če zbirata denar bosta vesela tudi kuverte. Notri voščilnico pa je. Midva sva tudi taka darila dobila.

Sva pa dobila tudi eno darilo, kjer je imela flaša notri medica obliko penisa, zraven pa kuverta user posted image

clock-img

30.04.2008, 15:06

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Kolk pa se daje kaj za darilo zadnje čase, je moževa  sestrična? Tudi zbirata denar, ker bosta poroka sama plačala.

clock-img

30.04.2008, 17:55

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Midva s fantom sva bila do sedaj na dveh porokah in sva nesla darilo v vrednosti 250 evrov. Smo pa dobri prijatelji.

< Sporočilo je popravil ninataja -- 30.4.2008 17:56:46 >

clock-img

30.04.2008, 19:21

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Midva sva pa dobila od večine samo denar v kuverti in moram priznati, da mi je kar malo žal, da ni vsak prinesel zraven kakšno malenkost- tako za spomin. Saj veste kako se porabi denar, ki ga dobiš- vse skupaj na kup daš in se ne vidi kdo je dal kaj. Zelo mi je bilo všeč, ko sva dobila kuverto aranžirano v mali košarici s suhim cvetjem, pa kovance za 200 eu v skrinjici polni školjk, posteljnino, pa zraven kuverto, album s kuverto, pa sliko s kuverto. To je bilo pa tudi vse. Itak, da je fino, da dobiš denar, je pa tudi lepo, da je zraven ena malenkost, ki te bo spominjala na poročni dan.
Šparovček pa tudi ni slaba ideja. Denar daš pa kar notri.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem