IZVIRNO SPOROČILO: felicia
ah sej nimam vseh majčič na FB
to so tiste bolj redne ala putka, petrazg, petrinja, kjava sej mislim, da imam samo njih

A se kdo zame izdaja, ker jaz prav gotov nisem na FB. Me prav nič ne mika.
A sem vam sploh povedala, da sem zdej še teta? 2.2. se je rodil moj prvi nečakec Aljaž. Wiiii, kok je luškan! Komaj že čakam, da bo še pri nas taka štruca
Smo šli v petek na lov za otroško sobo. Dali izrisat, še malo pretehtamo, pol jo pa upam, da gremo naročit, ker bo treba Eriko spravit iz spalnice še preden pride dojenček. Sem ful vesela, da bom končno lahko normalno pospravila vsaj otroške cunje

, ker se mi zdaj po vrečah valjajo in povsod.
Majchi, mate pa res specialnega mačka, kar kopat se gre

.
Ančka pri takilih živalcah iz zavetišča je pa res malo riskantno, ker nikoli ne veš, kake izkušnje imajo za sabo. Kak kužek je lahko ful prijazen in vse, pol pa pride do enga slabega trenutka, ki se ga spomni in je lahko cela štala. Seveda nisem proti, to je ful lepo, da se jemlje živali iz zavetišč, samo je treba met tud mal sreče.
V soboto smo z malima delali neke voščilnice. Jaz nisem glih kak ekspert, ma za ponucat bojo. A že kaj veste kje boste silvestrovale. Moj je reku, da bomo pri nas meli test vzdržljivosti, kdo bo sploh dočakal polnoč

Ha, jaz se ga ne grem, še raj vidm, če grem lahko kar spat.
Možno pa, da v zadnjem momentu pride, da nas kdo povabi al pa mi koga.
Ej,
majchi, kako je pa un zajtrk izgledal, ko si mela goste, tvoj pa ves mačkast