Najlepše mesto in ne vem kaj. Ja, seveda. Najdražje, ne pa najlepše.
eh daj no, najdražje pa res ni

cene oblek in take šare so iste kot v LJ, drago je samo, če piješ/ješ na trgu, drugače je pa precej "normalno" (v kolikor je normalno tudi pri nas

)...in seveda so lepe, ampak to težko dojameš, če kot budala šetaš par ur v dnevu sem in tja. si moraš vzeti čas, ostati tam par dni-da začutiš mesto

pa saj je povsod tako, ne? ste šli vsaj v doževo palačo?
jaz se pa še vedno učim, imam še 2 izpita, do zdaj sem na srečo nardila vse

drug teden se bom tudi dokončno odločila kaj pisat za diplomo, malo pa razmišljam tudi o doktoratu, kaj pa vem.
27. gremo pa na morje in si sploh ne predstavljam kaj vse bomo vlekli s sabo za 1 mesec

milijon plenic, robčkov, frutkov, kaj jaz vem česa še vse, itak bomo pomoje preselili celo hišo. groza!
kaja ne počne nič novega, hodi samo ob poganjalcu, govori pa tudi nič-kar me v bistvu precej preseneča...razume pa čisto vse, vse zna pokazati, odreagira na navodila...
punce, kakšne
jedilnike imate pri vas? mi imamo še vedno vse po starem, razen kosila dobi za malice/večerje razne kašice, pudinga, skutke, rižolinote...je pri vas že kaj drugače? sploh nimam idej..
aja, pa putka-pri nas ne bomo zibali (če me kdaj srečaš in se zagledaš v moj trebuh

)-jah, s kilami še nisem prišla tja kamor bi želela