VSM
6.9. Arboretum
Putka
13.9. Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina
Itaq, da ne smem kjave zamudit, zato popravljam svoj date
Kjava kako luštne fotke. Ampak jaz sem čisto fascinirana, kako mala že sama "plava".

Jaz imam našega navihančka še vedno za takšnega dojenčka, se ga npr. niti v trgovskem centru ne upam pustiti samega hoditi, ga vedno držim za roke

Pa zadnje čase je kar malo naporen, ker noben ne velja, samo mami, mami, in mi ves čas v naročje sili. Joj, kakšnega razvajenčka bom jaz vzgojila, pa sem vedno govorila, da moj otrok pa že ne bo razvajen. Ma, kako se potem vse obrne, ko imaš dejansko svojega otročka. Sploh mi je pa zdravnica na RA 1x zažugala, da ga ne smem nič drugače tretirati, ker je bil tako bolan, ampak mi očino ne uspeva. Izgleda, da ti to potem čisto pride v podzavest, da je bil tako bogi in si bolj popustljiv, ali kako. V petek imamo (najbrž) še zadnjič RA. Danes smo bili pri mojstru, bomo zunanje štenge rihtali... itaq se finančno pozna, ker sem nazaj v službi
kaya a ti prideš na srečanje? Bi te tudi rada spoznala in tvojo Kajo seveda.
Kje boste pa kaj čeveljčke za jesen kupovale? Jaz sem oblačilc že kar nekaj kupila v H&M-u, imajo takšne luštne kompletke..
Eca kako pa to izgleda, ko praviš, da si "gobasta" po sončenju?
Rožica tole s temi nezgodicami pa res ni fajn. Ampak tako pač je. Majhni otroci in buške pašejo skupaj

Griša je zadnjič pridelal svojo prvo pravo "buško", ko je padel in z licem ter čelom tresknil ob steno mize. Sem mu takoj led tiščala gor, sicer je zato še bolj jokal, ampak je buška takoj potem uplahnila in raznih zelenih, vijolčnih in drugih barv potem ni imel, že naslednji dan je bila samo drobna črtica, če pa ne bi dala leda, bi gotovo grozno izgledalo.
Aja še to, Griša zdaj kaka na prigovarjanje. Ko ga zjutraj previjam, mu rečem naj kaka in potem potisne, se sprdne in se smejiva, ker mu je smešno, da potem toliko tišči, da bi še prdal, da se kar pokaka.

HB, ker drugače tudi po cel dan ne kaka in potem ima cel napet buši... Bomo očitno lahko počasi s kahlico začeli.