IZVIRNO SPOROČILO: kjava
AjdaN, kot je rekla putka- saj si nazadnje napisala, da nas redno bereš, sem vedla, da se boš vsaj tako kaj javila
. In odgovor je...?
Ok se še mal javim, da ne bom "samo" brala

.
Ne na srečanje nas verjetno ne bo. Če bo le čas, bomo izkoristili zadnje lepe dneve in šli na vikend uživat. Ker mulčka imata tam ogromen travnik, z različnimi igrali, vse ograjeno - samo spustiš jih ven in gledaš, da se ne potolčeta med sabo

. Pa tudi jaz grem v ponedeljek po treh letih spet v službo

(novo) in bom po mojem še čist "out".
Drugač smo tale teden Anči dokaj uspešno uvedli v vrtec. Zaradi moje službe, sem se pač zmenila, da pride en teden prej. Sicer "njene" skupine in vzgojiteljic še ni bilo, je pa imela samo zase (no pa še ena punči se je uvajala poleg nje) študentko, ki bo prvi mesec pomagala pri uvajanju, pa še skupine so bile vse združene, tako da je bil Lovro tudi z njo. In sploh ni bilo panike - že v sredo je ostala do kosila, v petek je pa še spala tam, tako da v ponedeljek mirno štartava obe na polno

.
Drugač je pa po mojem edina majčica, ki še ne hodi

. Eh bo že. Še zmeraj ima fizioterapijo 3x na teden. Pa ornk hodi ob opori, ampak shodila pa še ene 2 mesca sigurno ne bo.
Drugač je pa trmasta ko

. Vreščanje, vpitje, metanje ob tla so na dnevnem redu. Samo še čakam dan, ko bo še bratca namahala

...
Toliko z moje strani. Pozdravček vsem skupaj, pa uživajte na srečanju.