writing-img

RE: Majčice 2007

clock-img

12.09.2008, 20:58

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Majchi, če sklepam po sebi, jutri tvoj še ne bo dobil kave, postlo mu boš pa že preoblekla user posted image

clock-img

12.09.2008, 21:01

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

ojla babuške...

Me je Putka spomnila na VSM, pa sem morala takoj na rr pogledat kako in kaj...user posted image Z vremenom slabo kaže, tako da bo res najbolje kar v Cityu... Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam... Eca tvojega pozna, a pridete vsi? Će pa ne bo nobenega, bo šel pa malo delat v službo user posted image . potem bo pa prišel po naju... Poskušam ne nosit Anžeta, pa ga imam zato raje skoz zraven, pa slabo se počutim zadnje čase... Vglavnem mi pridemo, jutri še preverim kje ste se zmenile...

Grem v pančevo deželo, ker mi očke kar skupaj vleče...

Nočko

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

clock-img

12.09.2008, 21:01

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Zgleda, da se je nehalo bliskat...

Ej sploh ne morem verjet. Zdele sem ta mala dva zrihtala za spat in jih zaprla v spalnico, češ da grem samo izklopit računalnike in pridem nazaj. No zdele grem tja in sta lepo sama luč ugasnila in že spita user posted image
Se pravi Erika že drugi dan brez joška user posted image . Juhej!

clock-img

12.09.2008, 21:09

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam...

Petra, jaz ga bom ziher doma pustilauser posted image .

Kjava, pobaši vse, kar ti pripada in ne imej slabe vesti. Ko se tile politiki zdele hvalijo en čez druzga, tud nimajo nič slabe vesti. Sploh je pa nimajo pol, ko pozabijo na svoje obljube.
Saj ne boš nobenga prikrajšala, niti ne boš mutila, niti se ne boš nič zmišljevala,...

clock-img

12.09.2008, 21:10

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Aja, pa bravo za prenehanje dojenjauser posted image . Super, da je šlo tko gladko.

clock-img

12.09.2008, 21:10

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam...

Petra, jaz ga bom ziher doma pustilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 21:13

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Hvala Majchi!
Najbrž maš prav glede dnara. Zmislila se pa res ne bom nič, kje si pa upamuser posted image

clock-img

12.09.2008, 21:17

clock-img

felicia

pencil-img

2590

i am back od likanja sploh nisem mela velik sam se mi cel teden ni dalo peglat jutr pa itak operem novo pa sem spet na starem ah sizifovo delo

clock-img

12.09.2008, 21:25

clock-img

felicia

pencil-img

2590

evo pridem gor in nikjer več nobene pa sej ne grizem dejte kej povedat

clock-img

12.09.2008, 21:26

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

user posted image kaj je feliška? kaj bi rada? dej ti mal povej, kako je kej na šihtu.

clock-img

12.09.2008, 21:27

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jest sem kle. Čakam Puto. Škoda k te jutr ne bo.

clock-img

12.09.2008, 21:28

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ja men je tudi žal čakala sem celo večnost da bi vas vidla pa zdej ne bo nič. Dejte se malo poslikat pa fotke gor dat da vas bom vsaj na ta način vidla!

clock-img

12.09.2008, 21:29

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Sej res, fotke! Eca, geslo, bitte!

clock-img

12.09.2008, 21:30

clock-img

felicia

pencil-img

2590

user posted image kaj je feliška? kaj bi rada? dej ti mal povej, kako je kej na šihtu.

ma super- malce veliko zakonodaje pa ogromno enih pravil pri postopku pa pisanje odločb sam mi je prav všeč. vedno sem si želela svojo pisarno, svoj računalnik pa stranke pa kofetkanje s sodelavci mah lepo mi je.
Sam tako pogrešam Uroša ko grem v službo, se moram še navadit na to odsotnost, pol sem pa cel popoldne z njim pa nič ne pospravljam in me to vse zvečer čaka.

clock-img

12.09.2008, 21:31

clock-img

felicia

pencil-img

2590

kaya ti bo ratal prebrat vse?user posted image

clock-img

12.09.2008, 21:35

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

ja feliška, enako je pri meni. popoldne sem z lano, pospravljanje čaka na vikende in večere, isto likanje.
v službi pa tak tempo, da je joj.
dons sem prej ušla in sem celo jaz šla po lano v vrtec. prvič! kako je bla vesela. Jaz pa tudi. cel dan sem na to čakala. to je bil zame dogodek dneva. drugače sem vedno ta grda-jo tam puščamuser posted image .

clock-img

12.09.2008, 21:38

clock-img

kjava

pencil-img

2416

ja feliška, enako je pri meni. popoldne sem z lano, pospravljanje čaka na vikende in večere, isto likanje.
v službi pa tak tempo, da je joj.
dons sem prej ušla in sem celo jaz šla po lano v vrtec. prvič! kako je bla vesela. Jaz pa tudi. cel dan sem na to čakala. to je bil zame dogodek dneva. drugače sem vedno ta grda-jo tam puščamuser posted image .

No vidiš user posted image

clock-img

12.09.2008, 21:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Petrazg, a te firbc daje?user posted image Ne morš spat.

clock-img

12.09.2008, 21:49

clock-img

kai1

pencil-img

638

Ja, Majchi, vem kako je to. Tudi jaz grem po malega zelo poretko. Peljem ga pa vedo jaz.
Kadar pridem jaz ponj je zelo vesel  in me vedno potem lupča in je na splošno cel popoldne vesel.
Moram pa reč, da je kar hudo kadar jaz delam popldne. Tisti teden se vidiva zelo malo. Takrat je potem popldne z očijem ali mojo mami. Takrat je dober samo očka, za vikend ko sva pa sama, pa moram biti njegova 1000%.

clock-img

12.09.2008, 21:53

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

kai, kako je s tabo? si drugače zadovoljna v službi? kako laufa vaš športni center?

clock-img

12.09.2008, 22:04

clock-img

kai1

pencil-img

638

Majchi, v službi je super. Se  razumemo in smo super team. Špotni park pa tudi laufa, v zakup ma moram pač vzet, da mojga zvečer in cel vikend nikoli ni doma.
Ti mora, pa reč, da sva z mojim tudi imela take prepire, lenoba in to, ( dobesedno tako je bilo)ampak misli, da so se naši deci razvadli ko smo bile doma, sedaj pa pričakujejo še vedno tako kot je bilo prej. Včasih imam občutek, da bi on rad kosilo na mizi ob 15.30, kljub temu, da neham z delovnim časom ob 15.00.  Pa vse pospravljeno, pa spočita in nasmejana. Halooooooooouser posted image

clock-img

12.09.2008, 22:14

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kaya ti bo ratal prebrat vse?

samo čekiram kako poteka organiziranje našega jutrišnjega zmenka user posted image  do kdaj cca pa boste tam? v volčjem potoku bi mi kaja še zaspala v vozičku, v trgovini pa sigurno ne user posted image  in tam okoli 2h je ravno čas za spanje. zoprno vreme! pa tako sem se veselila igrišča v VP!

clock-img

12.09.2008, 22:14

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

in kej je putka, da nič ne napiše??

clock-img

12.09.2008, 22:24

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

in kej je putka, da nič ne napiše??

Pojma nimam. Jest grem spat.

clock-img

13.09.2008, 08:20

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam... Eca tvojega pozna, a pridete vsi?

Ja, petrazg, Mare pride tudi zraven. Pa Ecin dragi tudi. No, vsaj tako sta se zadnjič z Maretom dogovorila. Tako, da naj tvoj tudi pride. Moška družba zagotovljena user posted image
Eca, fletne fotke user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem