Evo še mene!! Joj, kolk je lepo nazaj na RR prit, pa same lepe novičke prebrat. No, razen Ančkine noge in Ecinega hrbta
.
Čestitke Cappy!! Zdaj bosta pa s Feliško spet skupaj vozičke porivali, vama kar malo zavidam.
Se vidi, da je ena organizatorka spet na RR nazaj prišla, da je takoj akcija!
Kdaj se pa dobimo v Čolnarni? Naslednjo nedeljo, 30.8.?
Tejč
Putka
Jaa!!! Jaz sem seveda za. Pa še Indy je zadnjič med mojim striženjem rekla, da bi bilo fajn se kaj dobit. Sicer sva se menili, da bi se lahko kdaj zvečer v mestu videle, ampak jaz bi z veseljem še majčke in majčice videla!!
Če ta teden ne bo šlo, pa lahko na naslednjo nedeljo prestavimo!
No, pri nas veliko novega ni. Dopust tako kot pri vseh šel prehitro mimo, pa tako težko sem ga čakala

.
Veliko smo se namakali v vodi, plavali bolj malo. V Vodicah je namreč ful zoprna plaža, precej plitvo, pa še kakšne skale vmes, tako da se kar težko zaplava. Je pa velik za počet, čeprav nismo šli niti na en izlet.. Vsak dan par sladoledov, pa koruza, palačinke, trampolin, Katja kar malo težko razume, da zdaj doma tega ni..

Sicer pa podobno kot pri majchi, bolj malo reda, bolj na easy...
Majchi, kasno ste tole uredili. Je čist drugače. A tam kjer je bila prej dnevna je zdaj otroška soba ali kaj? Iz garaže ste pa dnevno naredili, super!