writing-img

RE: Majčice 2007

clock-img

02.11.2009, 22:43

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Rogljiček, jaz sem se cepila proti sezonski gripi, proti ta novi pa ne. Pa še to sem skeptična... Ne vem, tok slabega je slišat. Sem se pa tudi lani cepila in res nisem bila nič bolna.
Pri nas v službi si moramo vsi obvezno roke razkužvat. To se mi zdi čist fajn preventivni ukrep.

Juniorka, drži se!

clock-img

03.11.2009, 08:28

clock-img

felicia

pencil-img

2590

glede cepljenja - se nisem cepila niti proti navadni niti proti novi gripi. Nekako ne zaupam cepivu, ne vem mogoče se motim. V službi imamo tudi na razpolago robčke s katerimi se razkužujemo roke. Upam, da zadostuje, ker sem veliko v stiku z različnimi ljudmi od starostnikov, mladih, srednjih let.

clock-img

03.11.2009, 13:31

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

rogljicek- jaz se nisem in se ne bom, ceprav je tukaj umrlo ze 137 ljudi, v zadnjem tednu je zbolelo 78000 ljudi. Jaz si roke razkuzujem, imam sprej v torbici in ko gremo iz trgovine, tudi malemu posprejam... upamo, da bo zadostovalo. Je pa tukaj dost smrti med mamicami, ki so lihkar rodile, ampak so zbolele ze pred porodom.
Ne vem, kaj naj recem. Vsak se sam odloci in preceni! Ce si veliko v stiku z ljudmi je pa vec oznosti, da zbolis, sploh ko kdo kihne v tebeuser posted image , al pa ko kasljajo vse vprek. Jaz se zdaj ogibam takim mestom.
Pr meni nic novega, kinderpet je moj sestavil v nedeljo in Nel izjavi: mine in se uleze. vse je njegovo, se roza zokne bi rad obuluser posted image

clock-img

03.11.2009, 20:59

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Reya ima enih 5 dojenckov in par vozickov in je to skor edina igraca, s katero se igra. Na cesti tudi krici za vsakim dojenckom, ki ga vidi, tako, da upam, da navdusenje ostane, ko dobimo bejbka. Ampak stvari pa deliti absolutno ne zna, tako, da mogoce bo ona tudi reagirala kot Nel- moje, moje, moje.
btw, kako gre Nelu slovenscina?

clock-img

06.11.2009, 16:40

clock-img

felicia

pencil-img

2590

pa kaj a vas tole vreme nič ne spravi za računalnik?

No mal razmišljam pa je kar veliko tistih, ki se več ne oglasijo nikakor recimo tejč (ki je prej tako klepetala) pa indy pa potem rozica, petrinja sedaj ima preveč dela s hujšanjem, pa potem tista kako ji je že nick ki se je selila v radovljico, pa punčko ima, pa eca -  kaj je z eco?. Ooo pa še bi se katera našla kaj! Pa putka zadnje čase kar štrajka.

No punce kjeeeeeeee steeeeeeeeeee!

clock-img

06.11.2009, 16:46

clock-img

felicia

pencil-img

2590

no evo nove slikce malo za razvedrilo

user posted image

najljubše igrače iz risanke mojstra mihe

user posted image

skupaj z mamico

user posted image

in izdelovanje oz. izrezljanje buče (zdržal je celih deset minut)

clock-img

06.11.2009, 21:12

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Heej Feliška, lušne slikce!

Se pa čist strinjam s tabo glede tega, da se zelo slabo javljamo. Jaz sicer še vedno vsak večer pogledam, če je kaj novga, ampak ko sem bla pa na porodniški sem pa na vsake pol ure čekirala, če je kaj novgauser posted image . Sploh tik pred porodom. Matr, je blo fajn se režat in hecat z vami!

clock-img

07.11.2009, 09:28

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ja nič Majchi pol pa hitr omislit še enga otročka - da boš spet na porodniški lahko čabljala tuki goruser posted image

clock-img

08.11.2009, 17:06

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Babe mal bolj v easy tuki gor...komaj dohajam! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

08.11.2009, 20:49

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Oja, jaz sem še tukaj....če le utegnem vsak dan pogledam kaj je novega. Za pisanje mojih romanov ni časa....žal.

Zdaj se res trudim in gledam vsak dan na RR, ker še vedno ne vem, če je Juniorka rodila ali ne? Rok je imela v četrtek, danes je pa že nedelja..... A katera kaj ve?

Drugače pa....vse po starem. Trkam smo zdravi, za krompirjeve počitnice smo bili tudi na morju, kot smo planirali. Ne boste verjele, ampak vsi smo šmrkali na morju razen Doriana user posted image .

V petek sem izmerila in stehtala Doriana in me je skoraj kap (kam ta otrok raste???????)
Teža 16 kg user posted image , višina 97,5 cm in noga 26. Sem morala eno sezono zimske garderobe proč dat, ker jo je Dorian prerastel še preden je bila zima (Marka je dohitel na razliko 2 števikli konfekcije).

A ste že kupile zimske škornje majčkom?
Evo to je to....sem malo pojamrala, zdaj bo pa spet par tednov mir pred mano user posted image .

Grem nazaj delat za službo user posted image .

Lepo se imejte, radi se imejte, uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

08.11.2009, 20:51

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Feliška lepe fotke!!!!! Daj še kakšno z "bušijem" gor. PROSIMMMMMMM.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

08.11.2009, 21:40

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Nasa bejba noce ven, Eca! Nic ne dogaja.... Saj bom sporocila, ko bo, brez skrbi!!!

clock-img

08.11.2009, 21:41

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jst sem tud tuki

zatišje je, res...včasih se je kej dogajal, zdaj pa je vse mrtvo

samo prej smo imele manj obveznosti, vsaj nekatere, mar ni tko?

pozdravček

clock-img

08.11.2009, 21:44

clock-img

petra a

pencil-img

2070

o, Juniorka...te malo heca, držim pesti da boš hitro držala svojo štruco v rokah in ti želim veliko sreče in veselja.

Drži se!

clock-img

09.11.2009, 13:06

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Ja, me heca..no, ce caka na lep soncen dan, pol bo danes, prav veliko izbire nimauser posted image Sem imela mal laznih popadkov zjutraj, 2 uri, ravno tolk, da nisem mogla spat, pol se mi je pa cep odluscil. Zdaj pa je lahko danes al pa cez par dni, a neuser posted image
rogljicek- Nel je bil bolj pocasen pri govoru, no, saj zdaj lepo v stavkih pove, ampak ne vsega, se vcasih dopolni vmes z izmisljeno govorico. to je v anglescini. Jaz vecinoma govorim z njim slovensko, on pa vcasih sodeluje, vcasih pa ne, cisto razlicno, kako mu zapase. Vecinoma pa moje besede prevede v anglescino, ko mu kaj recem. Ma, vazno, da razume, ko bo pa sel v slo, bo pa po moje hitro govor osvojil. preko skypa sicer komunicira z mojimi, ampak samo osnovne fraze, ostalo jim pa po anglesko razlozi.

clock-img

09.11.2009, 13:07

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

o, Juniorka...te malo heca, držim pesti da boš hitro držala svojo štruco v rokah in ti želim veliko sreče in veselja.

Drži se!

Hvala!

clock-img

09.11.2009, 17:11

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Babe mal bolj v easy tuki gor...komaj dohajam! user posted image

se bomo mal vnesle pa ne pisale tolk a ne!user posted image

juniorka - a je kaj novega. Pričakujemo novice!

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

A ste že kupile zimske škornje majčkom?

ja sem že nabavila nove škornje kar v deichmanu al kako se napiše za 20 eur. Baje ne premočijo in notri so podloženi, sam jih kaj dosti  ne uporabljamo, ker mali non stop kašlja, smrka itd.

Zdaj sem pa še jaz vsa prehlajena, mi iz nosa teče, grlo boli.

< Sporočilo je popravil felicia -- 9.11.2009 17:13:52 >

clock-img

09.11.2009, 22:44

clock-img

petra a

pencil-img

2070

Juniorka-že kej?

če bo sumljiva tišina, pol nekaj dogajauser posted image

clock-img

10.11.2009, 18:48

clock-img

felicia

pencil-img

2590

juniorka  - a se kej dogaja ali ne zihger se kaj dogaja če je ni na spregled no srečno ne glede na to al se al ne

pa Putka kje si madona?

clock-img

10.11.2009, 20:23

clock-img

petra a

pencil-img

2070

feliška-kdaj maš pa ti rok?

matr, mene že daje da bom mogla kmal v službo

clock-img

10.11.2009, 21:40

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Juniorka dihaj dihaj user posted image

clock-img

10.11.2009, 21:58

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Juniorka že sigurno potiska, ne samo diha!

Srečno Juniorka!

Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

11.11.2009, 11:59

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Drage moje!
Sporočam vam veselo novico iz otoka....juniorka je 11.11.09 ob 09.09. rodila punčko LEILO, ki ima 4065g in 58cm!

ISKRENE ČESTITKE DRUŽINICI! user posted image  user posted image  user posted image

Lp, Ancka1

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

11.11.2009, 13:25

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Ja čestitke Juniorka! To pa je ogromna punca user posted image Sedaj pa uživajte in se veselo cartajte.

clock-img

11.11.2009, 13:31

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Nataša. še tukaj ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!

Včeraj zvečer me je že moj spraševal, al je že kaj user posted image Danes sem mu pa kar sms poslala... Tale lumpa nas je pa pustila čakat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem