writing-img

RE: Kuhinja

clock-img

05.05.2008, 10:25

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Po Rijinem nasvetu in navdušenju mojega, je zdaj kuhinja taka.
user posted image

In moram reči, da mi je full bolj všeč. Rija, si imela prav, začimbe res niso pasale na omarice.user posted image
Pokrov na dozi se pa še suši.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 5.5.2008 10:26:03 >

:)

clock-img

05.05.2008, 12:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

samo v obvestilo: nasvet je bil brezplačen, za en nasmešek. svetovanje pri barvanju ni moja pridobitna dejavnost user posted image

...vox populi...

clock-img

05.05.2008, 16:50

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Moram te pohvaliti ker kuhinja ful boljše zgleda

clock-img

06.05.2008, 08:47

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Res je sedaj boljš kot je bilo na začetku, čestitke.user posted image user posted image user posted image
Mi je pa že v osnovi koncept tvoje kuhinje všeč, delovni pult na obeh straneh, vmes pa mal prostora. Lepo, pa res lepa kombinacija barv.

clock-img

10.05.2008, 06:52

clock-img

anju

pencil-img

2573

ola... naj mi katera hitro pove: kaj je s tem steklom???? danes prvič vidim. in danes grem izbirat ploščice za po steni kuhinje... pa nisem ziher... prvo: kolko to steklo sploh stane? kako se ga montira (če je kak poseben pogoj, hja, zrajhat v nulo že, si mislim...)? in se ga tako enostavno tud odmontira, da se spodi pobarva kot in kadar se ti zljubi? pa nič ne poka? skratka čimveč informacij prosim. to, da ni fug, mi je itakuser posted image samo a se ga postavi do visečih omaric ali do vrha stene (v tem primeru bi blo vanj treba vrtatuser posted image )? in ne gre vlaga nič zadaj?

clock-img

10.05.2008, 09:41

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Eto mene ravn tako zanima ta steklo. Sem takrat hotla dat pleksi tako močno steklo, mi ga je moj storniral.. zdaj bo pa še enkrat montiru, ker njegova ideja je propušila!!!

clock-img

19.05.2008, 08:54

clock-img

Sophie1

pencil-img

33

Meni je kuhinja zelo všeč. Predvsem elementi... Mi lahko zaupate katera znamka je?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem