Kaj se danes tukaj dogaja, ali res vse živimo polno spolno življenje, ker nas vse internet je_be, meni se je pravkar zgodilo, da mi je celoten seznam ven vrglo
bemti
Zvezdica, joj vsa sreča, da je vse ok. Še dobro, da mi je Gigi povedala, ko sva se videli, da je vse v redu, če ne sploh ne bi šla na sprehod z mojim
ampak prec na RR.
Gigi, lepo te je bilo spoznati, všeč si mi, in glej da ne boš pobegnila med nosečka januar (al karkoli že) vsaj toliko časa, dokler jaz ne pridem za tabo
Gigi, škoda ker mi nisi včeraj napisala, da bi rada videla moj dekolte , bi se prištimala. Zato bo pa jutri padla jebozovna (da vidim če bo cenzura) majčka, ker imam ob spet polovni sestanek. Joj hardly wait
kot vidiš sva si pa z mojim kužon privoščila malo daljši sprehod, tako da seminarska danes NO GO. A je pa še glede hladilnika, pregledj če si ti res splača imeti ameriškega, ker tista ozka stran ni vse skupaj nič, midva imava ta širokega Whirpool-a pa se ful obnese. To je tisti, ki je širši od običajnih
Zorica, počasi se žabo dere, mogoče so tvoji folikli počasi, ampak kakor si omenila vsaj polno drobnih je...Jutri ti želim uspešen UZ
+
Kajsica, če me jutri vidiš mi vsaj namigni...
Orto2, še ena ki hoče mojega dr. D. Pusti, bom hud
Pikovit, meni je pa Gigi prinesla jagode namočene..., nek afrodiziak...A si mi kaj fovš?
Daisy, Janica i Ivica, da li ide? Kakva su ti osječaji??
Mlinčka, lepo da si se javila, si zabeležena
Gretka, spet delaš zvečer, matr res si dobra, da zdržiš vso to vožno gor in dol, gor in dol, gor in dol. Kakor bi rekla Nina Osenar "svaka čast".
Pija, kje si, a si totalno zaposlena s poroko, ki se zelo hitro približuje al kaj?
Pika, zate velja isto, do tistega dela s poroko
kje ste moje čakalke,špikarke, trepetalke, čvekalke, ljubljančanke, mariborčanke in postojnčanke...kje ste se, saj veste, da nas čaka težka naloga. Še dva dni imamo da pridemo do 200 strani, ali sprejmete izziv????
kaj je zdaj, a bomo enega pravega (ne virtualnega) vrgle na mizo...Tako, imam nov izziv za vas...v tednu od 10.06. do 13.06. (a ste vedele, da je petek 13. v juniju) gremo na kavo, sok, vodo, pir...Seveda, če ste za to...
Torej zbiramo zainteresirane za srečanje in datum, ki jim ustreza. Pa da vidimo, katera si upa??