writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

30.05.2008, 20:37

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ma zdej sem vas spravla na to tečno temo. Bom že. mali mi bo moril, pa bom pojamrala kle vam, pa bo. Ma sej najbrž bi se septembra kaj našlo, sam takrat bom jaz že v 4. mesecu in itak da me noben ne bo vzel.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.05.2008, 20:37

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

clock-img

30.05.2008, 20:38

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

pikovit -lepa črtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja pa res nekaj štrajkauser posted image Ampak slika je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čaki sonček, jaz sem mela to fino nagruntano. Šiht za določen čas pa to. Kdaj maš rok?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

30.05.2008, 20:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja če bosta dva 4.1. sicer pa 25.1.

clock-img

30.05.2008, 20:40

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

... a zdej vas pa anonimnost baše, jaz mam kr nekaj priimkov, pa kva če kdo ve čigava sem ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 20:40

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja pa res nekaj štrajkauser posted image Ampak slika je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image

A ne da!!!!!!!!!! Sem jo tud po netu iskala, zato se tako dolgo nisem javila, ampak je ne najdem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

30.05.2008, 20:43

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Sončica,

user posted image
se bo rešlo. Ne se zdej sekirat. Morš te dve pikico v dobro voljo spravljat.

Dej z nam a z Dejzi enga rukn.  evo user posted image že točim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

30.05.2008, 20:44

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A ne da!!!!!!!!!! Sem jo tud po netu iskala, zato se tako dolgo nisem javila, ampak je ne najdem.

Ja Dejzi da dol padešuser posted image user posted image user posted image .Se zdej igram in matram,da jo sem gor spravim.user posted image

clock-img

30.05.2008, 20:45

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... a zdej vas pa anonimnost baše, jaz mam kr nekaj priimkov, pa kva če kdo ve čigava sem ... 

Od mami pa od očijauser posted image

clock-img

30.05.2008, 20:45

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Torej zdaj pa moj izračun:

Aprila zadnja profesorska plača, nato maj, junij, julij 70% nadomestilo plače. Porodniško nastopiš en mesec prej se pravi najkasneje v začetku leta, papirje moraš pa torej najkasneje do začetka decembra tja prinest. To pomeni, da ti bodo samo zadnji štirje meseci pokvarili povprečje za porodniško, kar navsezadnje ni tako slabo. Če bosta dvojčka, pa samo trije meseci. user posted image user posted image user posted image  Ampak itak so tebi punce dvojčke našlogale, a ne?

clock-img

30.05.2008, 20:47

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Če pa še pikovit rata murkota gor pravit, bo pa to pravi zaključek današnje murkojade. user posted image user posted image user posted image

Na zdravje punce - sonček šlosi samo zate user posted image

clock-img

30.05.2008, 20:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

daisy hvala za podatke, saj bo, glavn da bodo otroci zdravi
gigi - evo že srkam -vodouser posted image

clock-img

30.05.2008, 20:49

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kolk priimkov pa maš? Če sta mela ati in mami oba po dva, pol lahko maš štiri... Al je kaka omejitev v tej državi? Vem, da ne smeš bit npr. K2Y, ostalo pa skor po mili volji. user posted image user posted image user posted image

Grethy jaz mam probleme s sabo. Saj pikovit je že navajena.

clock-img

30.05.2008, 20:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
gigi - evo že srkam -vodouser posted image

Pust zdaj vodo, pir bo topel ratu. user posted image

clock-img

30.05.2008, 20:55

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Sem pozabila zadnjič mlinčki napisat, da sem z veseljem pripravljena na šlosija v naravi. Čestitam za UZ, pa to me zanima, kako kaj kaže z tetko rdečko. A user posted image ko user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  

Naš je zadnjič v sanjah neke ribe iz jezera vlaču. A to tud kaj šteje, al velja kot znamenje samo pri določenih osebah? user posted image user posted image user posted image

Upam, da še dons kaj gor pošpegaš.

clock-img

30.05.2008, 20:56

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Evo, porkaš...zdej sem pa mal preeveč konjaka ulila. Mah, nič sej bojo jutr tko vsi pijani user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

30.05.2008, 20:56

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Bemti, zdaj se je pa pikovit čisto Murkotu posvetila... Ostale so pa šle. Jaz pa monologe.

clock-img

30.05.2008, 20:58

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Konjaka gigi? user posted image

clock-img

30.05.2008, 21:01

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kaj je dej, a bo 200 strani ali moram res še ostali 43 fotke od Murkota gor popat, da dosežemo rekord?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

30.05.2008, 21:05

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Gigi,

kaj pa pečeš???
Jagode so pa bile  SUPER...za vse prstke oblizninti

Važno je, da si zraven!"

clock-img

30.05.2008, 21:05

clock-img

zorica

pencil-img

770

Čer punce.Moj 2UZ je za mano.Folikli so od 17 pa vse do 24.Sedaj se že bojim, da mi bo kateri od ta večjih počil user posted image Jutri moram spet priti,...

clock-img

30.05.2008, 21:07

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kaj je dej, a bo 200 strani ali moram res še ostali 43 fotke od Murkota gor popat, da dosežemo rekord?

Lih to sem malo prej razmišljala.... A je sploh izvedljivo. To pomeni danes ene 20 strani, pa jutri še malo več. Al pa kontra. Pa saj to bi nam lahko uspelo. Samo povejte, a je določeno število postov na stran, al dolžina postov tud šteje?

clock-img

30.05.2008, 21:07

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Zorica,

zdaj bi pa že počasi bil čas za stopko...Velikost folikla 24, je pa kar v redu

Važno je, da si zraven!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem