Ma ste čveke čvekaste!!!
En dan me ni tu, pa mam prvo pol ure dela da preberem!!!
WP, včeraj sem se malo potepala, sem bila doma, mal pri sekicah, malo pri mamici, pa pri eni kolegici, ki je tolk luštno okrogla, pa njen trebušček na vsake toliko dobi prav čudne oblike, vidi se rokica, pa nogica. No potem pa sem bila na poti nazaj še pri eni kolegici, ki ima 7 mesecev starega sina in spet noseča (no ta kolegica je naravno zanosila en mesec pred postopkom, sedaj pa je ta drugi kar ratal in jo presenetil, prej pa par let nič). Mali pa je tak cort, vseh se boji, ko pa mene zagleda pa roke k meni in je to cartanje in lubčkanje.....ji noče spat, pa sem ji rekla, daj da jaz poskusim, ej sem ga položila v posteljo in ga malo po hrbtu božala, pa ni bilo 2 minuti in je mali spal. Kolegica ni mogla verjet, je rekla, če ga lahko kdaj k meni prinese
, ja seveda bom lepotca čuvala, ni panike.
Punca drži se, res samo še malo pa pade test in en velik +!!!! Če se ti da, me pokliči jutri pa se pripeljem do tebe, da kakšno rečeva!!!!
Abra, kako kaj? Čuvaš, držim pesti!!!
Dajamaja, ti tudi, kako si kaj? Čuvaj se!!!
Arneja, veš kako je pri meni, ko ne greš v akcijo, v večini samo prebiraš poste in to je to. Ti pa že kar v akcijo, kdaj začneš? Ja pa to ne moreš verjet, da smo spet na kupu
, ko se eni kaj sfiži se drugi tudi, no sedaj pa smo rekle da je dovolj tega, a ne??? Sem zadnjič vidla štorkljo (se mi je moj ful smejal, hvala bogu da sva bila sama), sem začela proti njej govorit, pa naslov sem ji povedla kam naj pride
. Upam da bo našla, če ma pravi GPS bo prišla, pa vam jo pošljem naprej!!!
Ja Marjetica, kje se pa ti nahajaš? Saj vem da si med prazniki bila športno aktivna, mi je ptičica povedala cca 250 km od nas. Sumiš kdo in kje?! Ej škoda da te ni bilo dol, je bilo kar pestro, veliko smeha in .......saj poznaš ta zgornje sosede!!!
Mišmiš, evo pa se bo tvoja napoved uresničila, bomo skupaj molile k Bogu in prosile za naše pikice in čekirale hlačke
. Kdaj začneš? Ti boš na pikicah, jaz pa na UZ!!!! No vsaj nekaj mi bo prihranjeno tokrat!
Sayuri, Konina, Gloria in ostale naše nosečke, kako ste kaj? Dajte povedak koko se počutite sedaj ko že verjetno čutite brce. Srečnice, ampak še malo pa bomo za vami!!!!!
Ostalim, ki jih nisem omenila se opravičujem, ampak punce, dobro voljo in pogum in gremo zmagam na proti. Držim pesti za vsako posameznico!!!
Lep dan še naprej!!!!
< Sporočilo je popravil kajsica -- 7.5.2008 18:40:30 >