writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

30.05.2008, 22:36

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Moj se je zbudu user posted image  user posted image .....user posted image

dobro ga dej...
a potem bom kar sama kucala še teh 40 strani

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

30.05.2008, 22:48

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

ne ne boš ... jaz sem še tu ... mater če bi švicanje kaj pomagalo k zmanjšanju teže bi bla jaz ko lutkica ... dizastr kolk švicam ...

ah, dajamaja sem v centru Celja

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 22:58

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gold fish - pogrešala sem te!

res user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 23:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ribica, ti boš pa res prej rodila kot slikco prilepila user posted image . Kar potrudi se malo za nas user posted image . V Zadru sva bila midva ravno lani spet in tiste orgle so res fantastične. Uživajte, ko bomo mi še pridno delali user posted image .

ma ne no....saj bo prej kaka slikica...... rodit grem enkrat septembra...no mogoče že konec avgusta...... ko pridem z morja sem bom potrudila...... sem že pikovit dolžna .....

Čuvaj se in svojo pikico......

clock-img

30.05.2008, 23:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Gold fish - čist res!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.05.2008, 23:21

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...pa saj čitam, samo pisat se mi ne da...pa vidiš ob kakih urah jaz tu gor skačem......, pol pa nobene več ni, pa me mine......   spomnim pa se vsak dan na vas....smo le vse z istimi problemi.......in vsaki tu gor želim tisti čarobni user posted image ....in normalno nosečnost.......   in zdravega pikeca....

Naš ta veliki pikec pa je imel danes zadnji dan pouk in sedaj do septembra počitniceuser posted image user posted image . že komaj čaka, da dobi user posted image .....že izbira imena....je bil zraven na morfologiji in ve kaj dobimo.......

clock-img

30.05.2008, 23:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....šibam..... jutri zjutraj grem v Avstrijo..... malo v šoping..... za sebe....za user posted image ...še nič kaj ne kupujem....

Pozdravček vsem,

user posted image

clock-img

30.05.2008, 23:38

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kaj e zdaj babnce a je že konc žurauser posted image ?Pa sej veste,da sem polj ponočnjak.Nad Murkom sem pa tudi jaz obupala.Sem šla po pomoč,pa ko ga je zagledu,je dol padu od smehauser posted image .No pa sem ostala brez pomoči.
No pol sva šla pa z našim raj na pir.Me je vabil Heineken 1,2,3,4user posted image  in sem se raj zanj odločila.Sem upala,da bo katera še tu,pa vidim,da ste že vse omagale.

Jutri pa se bom potrudila in probala nalimat našega slavčka,vsaj to vam dolgujem,ker sem se odločila za H.

Ampak Dejzi tale pa podre vse rekordeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 23:44

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Pikovitka ... jaz se sam tolk pofočkam da sem še pr zavesti .... ampak grem samo še pod tuš pa hrbtno plavanje na krevetu ... mislm da sem čist lepo prešvicala tale petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite pridne in lepo spančkajte ... pa lepe sanje ... brez Murkiča !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.05.2008, 23:53

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Verjetno spet nič ne bo rataluser posted image

clock-img

30.05.2008, 23:53

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Grethy lepo spančkaj.Jaz se pa pe vedno matram z Murkotomuser posted image

clock-img

30.05.2008, 23:59

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

31.05.2008, 00:00

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Yesssssssssssssss,ratal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Matr sem se prematrala.Punce no sedaj si pa oglejte tole.Dejzi a je od hudiča,a?user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 06:28

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dobro juro Kajšica. Kofetka? Čajčka? Sokca?

Dobro jutro punčke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

31.05.2008, 07:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dobro jutro babe žabe. A ste fajn spale? Jaz ne preveč. Prevroče! Pa itak že čež dan sko neki počivam, tako da ni čudn, da ponoč ne gre.

clock-img

31.05.2008, 07:45

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Dobro jutro

ja ja eni so zgodnji, drugi spet pozni, pa se skoz neki dogaja na RR...

Danes  bo  kot kaže lep dan, uživajte ga...

Važno je, da si zraven!"

clock-img

31.05.2008, 08:42

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

user posted image user posted image user posted image  Pikovit  user posted image user posted image user posted image

Svaka čast!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

31.05.2008, 08:45

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Matr tale vas je pa včer zakuru. Si kar predstavljam vročih seksov, ko ste zapustile RR včeraj zvečer.

clock-img

31.05.2008, 08:46

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Dobro jutro pupe!

Gigi a že piješ lavico? Grem jaz eno skuhat. Kako je kaj uspelo pecivo s konjakom?

Mismis tebi sem pa včeraj obljubila kofe z dodatkom. Evo, samo zate:
user posted image

Dajamaja, a je tvoj kaj pokomentiral našo user posted image  al si ga takoj v postlo zvlekla?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

31.05.2008, 08:48

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

user posted image  

Poročna frizurca - - - 10 €
Prevelik suknjič in prevelike hlače - - - 500 €
Rožce - - - 100 €

Videti Murka kako zadovoljno se smehlja... NEPRECENLJIVO!

clock-img

31.05.2008, 08:49

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dobro jutro pupe!

Mismis tebi sem pa včeraj obljubila kofe z dodatkom. Evo, samo zate:
user posted image

na to imam samo eno besedo NJAMI , tkole bi ga, od spodaj navgoruser posted image , od zgoraj navzdoluser posted image , pa še počez in še in še in še....user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

31.05.2008, 08:49

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Tako, zdaj pa je vse v kompletu. Pikovit a je preveč, če te prosim, da mi pojasniš kako ti je to uspelo?

clock-img

31.05.2008, 08:51

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Jao babe user posted image user posted image user posted image ve bi res rade, da bo men slabo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 08:52

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
na to imam samo eno besedo NJAMI , tkole bi ga, od spodaj navgoruser posted image , od zgoraj navzdoluser posted image , pa še počez in še in še in še....user posted image user posted image user posted image

Daj si duška miš, saj je samo tvoj! Za razliko od dr. D-ja.

clock-img

31.05.2008, 08:53

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Dobro jutro abra! Grem zdaj kafe skuhat še za ostale. Takega za pit, ne za lizat.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem