writing-img

RE: IVF/ICSI maj

clock-img

31.05.2008, 10:57

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Tole sem pri hrvatih našla

user posted image

Ampak je una prej boljša a ne?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

31.05.2008, 10:57

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Dajamaja ti si deloholikuser posted image

clock-img

31.05.2008, 10:58

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, sam neki vas vprašam? A mate ve že vse zlikano, spucano, oprano, obešeno???? da klele čas zabijate????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za to so cistilke user posted image  da lahk jaz na RR visim user posted image

Jaz sem tud mojmu ta teden diskretno nastavila na mizo reklamo za čiščenje na domu. user posted image user posted image user posted image

jo je opazu? ker moj je ne bi user posted image user posted image user posted image

Neki je enkrat čisto usput omenil, da pozna eno, ki se s tem ukvarja. Samo se je smeju zraven, pa ga pol nisem za besedo prijela.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

31.05.2008, 10:59

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Tole sem pri hrvatih našla

user posted image

Ampak je una prej boljša a ne?

Je una bolša,pa tud ta ni slaba.A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

clock-img

31.05.2008, 10:59

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Kaj pa zdaj fršolate dajamaja?

clock-img

31.05.2008, 11:01

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri cistilkah je tak - jaz vse zrihtam, pol mu pa sam kes iz denarnice poberem user posted image  drugac ne gre. isto pri  vseh majstrih user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.05.2008, 11:02

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajamaja ti si deloholikuser posted image

Ne, sam selila bi se že rada. Pa še tko lepo se razgibam...user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:02

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

Mah, že razmišlam skor v hrvaščini, samo da bi se prijelo.

Tako sonček, abra in miš uspešno ste mi zbudile slabo vest. Grem malo premikat stvari po stanovanju. Da bom mela vsaj občutek, da kaj pospravljam.user posted image

Sayonara.
Pa ne se čudit, če bom pol namorjena. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:03

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

pri cistilkah je tak - jaz vse zrihtam, pol mu pa sam kes iz denarnice poberem user posted image  drugac ne gre. isto pri  vseh majstrih user posted image user posted image user posted image

Kolk pa nanese tak špas, če ni skrivnost?

clock-img

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Kaj pa zdaj fršolate dajamaja?

Verando oz. vhod smo še prizidal.

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

daisy, pa sej ves, da mors zaj pocivat, ne tvojih Hrvatov prestrasit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.05.2008, 11:05

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

Mah, že razmišlam skor v hrvaščini, samo da bi se prijelo.

Tako sonček, abra in miš uspešno ste mi zbudile slabo vest. Grem malo premikat stvari po stanovanju. Da bom mela vsaj občutek, da kaj pospravljam.user posted image

Sayonara.
Pa ne se čudit, če bom pol namorjena. user posted image user posted image user posted image

Enako tudi jaz user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Kolk pa nanese tak špas, če ni skrivnost?

cca. 50 EUR na obisk. moja se vozi od dalec pa ji se potne stroske placam user posted image  

clock-img

31.05.2008, 11:06

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Tako jaz zgledam, ko pucam
user posted image

Če pucam. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:07

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

cca. 50 EUR na obisk. moja se vozi od dalec pa ji se potne stroske placam user posted image  

Dvomim, da bi pri meni hotla en obisk za tako malo dnarja opravit. user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:08

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Jaz o pospravljanju sploh ne razmišljam več -- mam far plan, kaj moram narest in kdaj, odklopim možgane in delam. Pol grem pa na RR se mal počit user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Dvomim, da bi pri meni hotla en obisk za tako malo dnarja opravit. user posted image user posted image user posted image

itak je na uro, pri meni je cca 6 ur, po 6 EUR + 10 za pot pa nanese 46. in ker sem prijazna, zaokrozim navzgor user posted image   ni biser, ampak ji zaupam, ko je sama v stanovanju.

clock-img

31.05.2008, 11:10

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Mogoče bi zaslutila dolgoročne potenciale pri tebi in bi te jemala kot neizčrpen vir sredstev. Simbioza pa tak.  

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bi sicer morala posodo v stroj pospravit, ampak se mi ne da user posted image  pa mackon lezi pred strojem user posted image  

clock-img

clock-img

julija30

pencil-img

267

DaisyE morda se ti bo zdelo smešno, toda ne ZNAM prilepit slikice.
Če mi lahko katera obrazloži.
SIgurno so bile o lepljenju slikic že debate, pa mi sedaj ni iskati za nazaj.
Hvala

clock-img

31.05.2008, 11:12

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Evo mene. Ajne kur ce pavza.

Matr ste naklofale. No edino, kar je vrednega je una zadnja od MM in tale z radiatorči od Ledenke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

31.05.2008, 11:14

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

No, kdo je pa tole???

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

31.05.2008, 11:14

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Julija najdi slikico na netu jo odpri, nato pa klikni nanjo z desnim gumbom izberi kopiraj in nato prilepi. Morš pa slikico na netu čisto do konca odpret.

6 eurov je pa kar ok. Ja dajamaja, verjetno bi se kaj takega zgodilo. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem. Pridem čez pol ure. user posted image user posted image user posted image  Dajamaja a maš pir v hladilniku?

Jaz si bom zdaj enga šlosija not vrgla, da bo prijetno ohlajen ko pridem nazaj.

clock-img

31.05.2008, 11:15

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Matr ste naklofale. No edino, kar je vrednega je una zadnja od MM in tale z radiatorči od Ledenke.

Ne zdej našo hajko za 200 strani v nč dajat. Vsak post šteje, pa če je še tak neumn user posted image

clock-img

31.05.2008, 11:15

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: julija30

DaisyE morda se ti bo zdelo smešno, toda ne ZNAM prilepit slikice.
Če mi lahko katera obrazloži.
SIgurno so bile o lepljenju slikic že debate, pa mi sedaj ni iskati za nazaj.
Hvala

Julija postaviš se na slikco,klikneš in daš copy,paste

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem