Joj, punce, kaj se zdaj to dogaja
? Že v sredo zjutraj sem prebrala Sulfinijino zgodbo in sem jokala kot toča. Pa kam je šla pravičnost na tem svetu
? Da se človek toliko časa trudi in potem končno veseli, potem pa se vse skupaj tako grozljivo spet sfiži
? Sulfinija, en močan objem zate
.
Potem WP in Pika - upam, da je vsaj pri Piki lažen alarm. Punci, tudi za vaju objem.
In, Amelia, potem preberem tebe in spet jokam. Hvala, ker se me spomniš in uživaj ob brcikah svoje punčke
.
No, meni se je pa dogajalo 100/uro. V sredo me je prešinilo, da mogoče pa na Fernetičih kaj ne bo štimalo, ker sem imela zadnjič tiste sanje. In potem nisem mogla do številke priti pravočasno, tako da nisem klicala in preverila. V četrtek pridem tja in tista ženska zmajuje z glavo, da ima še vedno eno samo škatlo, da Menogona ni niti v Trstu, da je v fabriko klicala in so obljubili, da bo in ga še vedno ni. Jaz hitro klicat Reša, da nam gre spet vse narobe, da kaj naj zdaj naredim (se spomnite, da se mi je tudi sanjalo, da sem z njim govorila, in da je tista ženska prinesla le eno zaprašeno škatlo iz skladišča
?). In on, naj kar vzamem tisto eno škatlo, da če ne ga ne bom mogla več dobiti, bom pa pri njemu Menopur kupila (ki je skoraj enkrat dražji
). In jaz nazaj v lekarno in tisto škatlo in Suprefact vzamem. In potem šibam naprej v Koper. In ko sem se vračala v Ljubljano, sem padla v tisto grozljivo gnečo in obtičala za tri ure na avtocesti
. Sem imela sicer hladilno torbo s sabo, ampak me je še vedno strah, da niso bila zdravila na pretoplem
. No, pridem ob 7-h zvečer končno domov in grem gledat na tisti list, ki ga Reš napiše o postopku in gor piše Suprefact 2-krat. In grem spet čisto panično klicat ata, da mi je dala lekarnarca samo en Suprefact in kaj naj zdaj spet naredim. In on, da imam enega čisto dovolj. Je to res? Punce, koliko Suprefactov ste porabile, če ste se začele pikati na drugi dan M? Sem mu pa povedala, da grem drug dan v Benetke in da če misli, da bi tam lahko Menogon dobila. In je rekel, naj za foro vprašam. In sem, ampak ga seveda niso imeli
. Tako da imam zaenkrat še vedno eno samo škatlo. Sem pa prejle klicala v lekarno (zdaj imam številko lepo vnešeno v mobitelu, da se mi kaj takšnega nikoli več ne zgodi, da v sili ne bom mogla klicati) in je rekla, da jim v fabriki obljubljajo, da naj bi prišel že danes, najkasneje v torek in da naj ji dam številko, da me bo poklicala, ko bo.
M na srečo še nisem dobila. Danes je 29. dan in zdaj mi je čisto vseeno, kdaj jo dobim. No, edino precej prepozno ne, ker moj spet 3. junija odhaja.
Sem bila pa še takšna optimistka, da sem si v sredo šla BC mini nabavit, da bom v četrtek zjutraj naredila testek, če nam je slučajno kaj uspelo in ne bo treba injekcij nabavit. No, sem pa zjutraj potem izmerila bazalno in je že v četrtek padla, tako da iz te moke, žal, ne bo kruha.
Zdaj samo še čakam M in na drugi dan skočim k atu. To bo enkrat v tem tednu, ki prihaja.
Je mogoče kateri punci kakšna škatla Menogona ostala? Bi jo z veseljem odkupila.
Objemam vse, sem nekam čustvena zadnje čase
.
< Sporočilo je popravil arneja -- 10.5.2008 11:21:09 >