Zvezdica,
vsak ima svojo zgodbo in vsaka je najhujša. Čist vse na tem forumu si zaslužimo kaj drugega, kot to, kar preživljamo. Life sucks! Dokler nam sonček ne posveti ...
WP nehaj se obremenjavat s statistiko, ker nate ne bo imela nobenega vpliva. Velik puncam je ratalo v prvo ali pa ko so zamenjale center ali pa tudi ne. Navadno po enem neuspešnem postopku še ne menjajo centra, kar pa ne pomeni, da ga ni dobro menjat. Nekako moraš naredit tko, kot misliš, da je zate v določenem momentu prav. Če dvomiš v GK, menjaj, če se tam dobro počutiš, poskusi še s kakšnim. Je pa res v MB najdaljša čakalna doba. Pri Rešu in GK je praktično ni. Pri Rešu so trenutno spet tudi samoplačniški postopki, zelo možno pa je, da bo po dopustih spet vse na koncesijo, če mu bo ZZZS odobrila spet dodatne postopke.
Po prebiranju tega foruma imam občutek, da prej rata tistim, kjer je problem pri partnerju, punca je mlada in je z njo vse ok. Pa tistim, ki imajo z istim partnerjem že kakega otroka, spočetega tako ali drugače. Pa tudi pri teh ni pravila. Žal na tem področju ne boš z odgovori da in ne nič dosegla. Prvič tuki nas je tako majhen procent, da nimaš pravega vzorca, pa tudi, če bi ga imela, kaj bi s tem pridobila? Boš zaradi tega prej zanosila? Tudi statistika centrov ti nič ne pomeni. V zadnjem letu ima Reš najboljšo, pa meni to kaj pomaga? Če jaz ne bom med njimi, mi tudi 90% uspešnost ne bi ...
Pri rekreaciji pa še vedno malo pazi, jajčniki najbrž še niso v prvotni velikosti in je še vedno nevarnost, da pride do torzije.
Arneja, bravo za prvo špiko! Kaj si pol moraš v mišico dajat, tko kot stopko? Uf, to pa zna bit tečno.
Zvezdica, da nisi ti kake hiperce pokasirala? 9 kil? A vodo dobro odvajaš? Al je to bolj zaradi čokolad, ki po progesteronu tko dišijo
Jaz sem v zelo nihajočem razpoloženju. Danes je itak moj prvi dan D, izcedek pa tega ni pozabil. Zdaj zanj ni treba več met izurjenega očesa... očitno se zgodba ponavlja. En teden po et. Zjokala sem se že dvakrat, kot zgleda, se bom še velikrat.
< Sporočilo je popravil Abra -- 12.5.2008 9:26:07 >