IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Grethy kolk maš lepo novo oblekco
Hvala
pikovitek ... madonca kolk si ti eno pozorno bitje, si res zaslužiš eno majčkeno bitjece, lahko tudi dva, ki bosta to tvojo pozornost okupirala v celoti, no ja, mal še za atija mora ostat

... kdaj maš pa ti stresno veseli dogodek z rižem ??
sem mal pozabla

... porka duš, noben ne rabi fotografa na ohceti,

letos je pa za posrat sezona, moram s.p. odpret, pol se bom pa tko v reklamo dala da bo kr hudo

, prej me lohk še kašna inšpekcija pohvata

, tega pa nočem ...
gigi1 kar se tiče pingvinčkov, jaaaaa, oba gresta z mano, ker je tako, jaz mislim, da če bosta hotla, bosta oba ostala z mano, če pa ne, pa tako nobene vloge ne igra,al ju vzamem hkrati al ločeno, onadva sta se že 24.04. odločla da gresta skupaj z mamico domov, pa je grdi polip preprečil potovanje, tako da čakata na ugodno situacijo v "kupeju" pol pa na potovanje, baje da sta vzela aranžma
"Potovanje v Rim za dve osebi", je pa to specialno potovanje, ki
traja prbl. 9 mesecev in na koncu je ob prihodu slavnostni sprejem
ekipe v zelenem, pa
all inclusive sta vzela
... tole bi bla pa ena huda pravljica za otroke ... bom mela čas ko bom nosečka in ne bom hodila v službo pa jo bom napisala ... in bodo vsi otročki spočeti s pomočjo naših dohtarčkov imeli svojo potovalno zgodbico ... mi boste pomagale z vašimi izkušnjami??????? ... jaz bom pa spravila to v malo bolj heckano oblikco, prijazno malčkom ...
Da vidm kolk vas je za ???????