IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30
sej si najbrž že vse probala, pa vseeno, bob marley, three little birds, jest si zmer ta komad zavrtim, mal za odklop, če ti je seveda všeč
ej vijolica30, tale komad je ful fajn... pa sem ga kar dala med favorites

. Pa še glih za nas - fiksarke je
pija76 zdej ti morm pa neki povedat... mislm, če to ni naklučje! Glih to noč sem ful sanjala tvojo poroko. Je blo nekje na gorenjskem. Pa ponoč smo se peljal z avtom in ful je bil klanc... jest pa z eno garo... in sem šla 20km/h

. No, pol je bla pa maša... pa lepo obleko si imela... jst sm bla pa tam bolj ob strani... in na glas molila... da bi vsaj ena pikica pr men ostala... in pol sm se zbudla iz teh sanj

. Madonca a? Mi dela domišljija a?
Punce, jest sm dons še mal manj optimistična. Tole mi je že ful čudno. Ponavad imam celo

konc v 3 dneh. Zdej pa tole izcedkanje traja že celih 5 dni. Marička... nej že enkrat pride, če misle, al nej se pa spoka za kšn let pa pou.
abra te čist štekam. Jest tud nimam nobene želje, da bi zapovrh še tist minus gledala al pa negativni rezultat na krvnem testu. Na testu hočem plus al pa ga sploh ne delam. Zame test drgač nima pomena. So se mi že zdavnej zagraužal.
wp to ti pa verjamem, da je bla muka v službi. Jest najbolj sovražim take komentarje. Zato ponavad kr mal drgač povem. Ene parkrat sm rekla, da imam en poseg... neko operacijo na maternici... pa sej dost se nism zlagala. Ane. Vseen boljš, kot da pol pametujejo.
vsem neomenjenim želim vse dobro in jutri en lep dan.
lp