writing-img

pripravljene juhe iz vrečk....

clock-img

01.05.2008, 11:42

clock-img

lea23

pencil-img

517

zanima me, če kdaj prakticirate juhe iz vrečk? maggi, podravka, knorr,... ?
pri nas so za kosilo 2-4× na teden.

sem se učeraj pogovarjala z znanko, o prehrani in podobno, in ko sem omenila da sem učeraj za kosilo skuhala paradižnikovo juho iz vrečke + ostalo, me je kar začudeno pogledala. je rekla da imajo oni 1× na mesec za kosilo za juho pač juho iz vrečke.

< Sporočilo je popravil lea23 -- 1.5.2008 11:48:34 >

clock-img

01.05.2008, 12:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

V študenstkih letih sem jih jedla nekajkrat na leto, vendar 2-4x na teden to svinjarijo jest, ne hvala. Se raje potrudim en dan, vržem kos mesa in malo zelenjave in skuham juho za večkrat. Dam v manjše posode in zamrznem. 

clock-img

01.05.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

Enkrat na mesec ponavadi, mogoce kdaj tudi veckrat, ampak se vedno redko. 2-4x na teden pa ne bi, hvala. Predvsem so jedli gobovo juho iz vrecke, zdaj jo pa mami sama dela. Govejo juho itak skuha vsak teden, edino ce si kdaj za vecerjo ali pa po soli naredimo kako iz vrecke. 

clock-img

01.05.2008, 12:07

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Pri nas smo juho iz vrečke v zadnjih desetih letih jedli ene 5x (ponavadi na morju, ko bla lih "sila"), drugače nikoli... Smo pristaši zdrave hrane... 

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

01.05.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

Mogoče enkrat na tri leta skuham juho iz vrečke, drugače pa vse sveže, tudi gobovo, paradižnikove itak ne jemo, včasih grahovo ali porovo juho.

Moje mnenje: močan okus, veliko soli in nobene vsebine, zato se vrečk izogibam.

clock-img

01.05.2008, 12:53

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jih ne uporabljam. Jih raje kuham sama, ker so bolj okusne in naravne kot tiste iz vrecke in se jih da prav tako hitro pripraviti.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

01.05.2008, 13:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ne velikokrat. Npr. 1x na mesec - če.

clock-img

01.05.2008, 13:53

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Meni je iz vrečke dobra gobova juha ... samo prav pogosto je pa ne jem 

clock-img

01.05.2008, 13:53

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

včasih smo jih imeli recimo 1x na mesec, sedaj nič več - imam predpisano dieto z manj soli. Te juhe iz vrečke so pa v glavnem sol in par dodatkov v obliki arom... Otroku je pa itak ne bom dajala čim dlje časa.

Saj je ena hitra zelenjavna juhica skuhana v manj kot pol ure.

clock-img

01.05.2008, 14:18

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Zelo redko-mogoče 1x na mesec-ponavadi še to ne! Mora biti res sila, da jo skuham!

clock-img

01.05.2008, 14:48

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Velikokrat,oz. kupim kilsko juho in potem delam samo zakuhe.Špargljevo, gobovo,cvetačno  ipd pa kuham sama.

clock-img

01.05.2008, 15:11

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

podpis

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

01.05.2008, 15:25

clock-img

jagodica

pencil-img

21

Najraje imam domačo skuhano župco,če ne gre drugače jo pa tudi kupimo.
Naša tamala ima raje kupljeno kot domačo,vendar se izogibamo temu,da jo ne kupimo toliko pogostokrat.

clock-img

01.05.2008, 15:37

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Sem istega mnenja, da je domača juha (pa naj bo kakršnakoli) veliko bolj zdrava in okusna, kombinacij pa je prav tako nešteto. Mogoče jo jemo 1x na mesec, če ne še redkeje...

clock-img

01.05.2008, 16:29

clock-img

Anonimen

Samo na morju včasih, pa še to redko.
Doma nikoli.
Na splošno ne maram instant hrane oz. je nočem pripravljat. Že tako dovolj svinarije pojemo brez vrečk in konzerv.

clock-img

01.05.2008, 16:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jo tudi pripravim, če je treba, ne morem reči, kolikokrat, vsekakor pa manj kot 2x na mesec. itak pa svinjarijo jemo povsod, ne samo v juhah iz vrečke.

clock-img

01.05.2008, 17:21

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

jema jih največrat na kampiranju - torej poleti ... drugače pa zelo redko,  edino v gobovo juho, ki jo sama kuham, dam še malo te instant, ker se mi zdi, da ima potem juha izrazitejšo aromo (sploh, če jo kuham iz zmrznjenih gob) ... aja, pa parkrat na leto si kupima kitajsko juho z nudli (ko imajo ravno v Hoferju ponudbo)

clock-img

01.05.2008, 19:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje od kar berem o zdravi prehrani in vsem ostalem (to je že kako leto) nismo pojedl nobene juhe iz vrečke. Da bi pa to jedl 4× na teden uh se kr zgrozimuser posted image , da bi tole dajala otrokom, raj juhe ne skuham, kot pa da jo dam iz vrečke.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

01.05.2008, 20:32

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Juho jem bolj redko. Če že iz vreče zraven še skuham svežo zelenjavo in jo dudam. Drugače pa se da tudi zelenjavno juho hitro naredit (samo skuhaš zelenjavo, del zelenjave zmiksaš-če je pregosto dodaš še malo vode v kateri se je prej kuhala zelenjava, del pa potem zrežeš na majhne koščke in potem umešaš k zmiksani zelejnjavi, dodaš še začimbe in je). Taka juha ti ne vzame preveč časa.

clock-img

01.05.2008, 21:47

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Odkar imamo otroka (3 leta) juhe iz vrečke sploh še nismo jedli.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 1.5.2008 21:48:19 >

clock-img

01.05.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

Zelo redko, če že, vedno dodam še svežo zelenjavo, če je pač zelenjavna. 

clock-img

01.05.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Enako, mi je bila dobra, v studentskih casih...user posted image .

Zdaj mi je premocna, preslana, jo se vedno kupim, ker mi se vedno disi, potem pa pol vrecke vrzem stran user posted image

clock-img

02.05.2008, 14:41

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pri nas jo jemo bolj poredko, enkrat na 14 dni. Jemo jo izključno zato, ker so v njej neke posebne soli, ki so za telo zelo dobrodošle. To ni zrastlo na mojem zelniku, ampak je moji mami svetoval zdravnik, ko je staknila salmonelo. Od takrat naprej jo sem pa tja skuham brez slabe vesti.
Drugače pa skoraj vsak teden skuham lonec goveje in jo dam po manjših porcijah v skrinjo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

03.05.2008, 23:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja mi tud kar prakticiramo.V nedeljo obvezno goveja juhca ali pa gobova narejena sveže.
Med tednom,ko pa se bolj na brzino kuha,pa tud kdaj dam to juhco.Mala ima rada te zelenjevne,pa brokoli,al pa mineštrone.
Bi jo kar zdaj jedla,si mi lušte naredilauser posted image .Sem pa zadnje čase kupla v Hofru,pa se mi zdi da so dost boljše kot te Maggi,pa Knorr

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.5.2008 23:32:06 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.05.2008, 23:47

clock-img

sazi

pencil-img

5175

mi smo jih pred leti imeli kvečjemu za na dopuste (smučarijo in jadranje, ker res ni bilo ne časa, ne prostora za pravo kuho) - ampak - nikoli več - že vsaj 3 leta nisem nobene juhe iz vrečke, niti z umetnimi dodatki ala vegeta, začinka...
Se da zelo hitro pripraviti juho tudi iz naravnih sestavinm, je pa res, da morajo biti na "zalogi", kar je z juho v vrečki preprosteje - ponavadi to rešim tudi tako, da imam v zamrzovalniku zamrznjene bučke, por... vedno pa nekaj posodic zmrznjene goveje juhe, ki jo skuham 1x na cca 10 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem