cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

05.05.2008, 17:52

clock-img

saskija

pencil-img

1852

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

lenč@* ti delaš v šolstvu in si danes dobila regres, ker jaz nisem dobila čisto ničuser posted image user posted image user posted image  mi pripada ali neuser posted image . sem pa bila od aprila 2007 v bolniški sem pa redno zaposlena za nedoločen čas že na tej šoli več kot tri letauser posted image  dajte razsvetlite me, da jih pokličem in vprašam

pripada, pripada... user posted image

ja Antilopa upam, da ga dočakam tudi na računuuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

05.05.2008, 17:56

clock-img

saskija

pencil-img

1852

abc100 jaz izpiram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

05.05.2008, 18:00

clock-img

abc100

pencil-img

5390

abc100 jaz izpiram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

jA STERIMAR IMAM, oPERIL MI JE ZDRAVNIK SVATOVAL 1X NA DAN (ups črke). Materno dušco tud uporabljam. Zakaj pa čim bolj hladno v stanovanju?
A lahko normalno vn hodva?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

05.05.2008, 18:07

clock-img

Anonimen

Mi smo danes za Mašo kupili tisti modro-rdeč sedež za na kolo.Je bil znižan na 25 evrov.Tisa bo imela pa od Maše manjšega.

clock-img

05.05.2008, 18:07

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Midva imava od Justa 31-ko, pa a je to tud ok, al more bit evkaliptus olje?

clock-img

05.05.2008, 18:37

clock-img

saskija

pencil-img

1852

abc100 31 mislim da vsebuje mentol in kafro jaz tega ne bi dajala ali če že v minimalnih količinah, sem to olje uporabljala v savni pa me je včasih hotelo zadušit je bilo tako močno.

ven hodi čimveč ker to pomaga pri prehladu, topel in suh zrak suši sluznico in potem je še slabše,20, največ 21 je zame optimalna temperatura .

< Sporočilo je popravil saskija -- 5.5.2008 18:38:38 >

clock-img

05.05.2008, 19:38

clock-img

abc100

pencil-img

5390

abc100 31 mislim da vsebuje mentol in kafro jaz tega ne bi dajala ali če že v minimalnih količinah, sem to olje uporabljala v savni pa me je včasih hotelo zadušit je bilo tako močno.

ven hodi čimveč ker to pomaga pri prehladu, topel in suh zrak suši sluznico in potem je še slabše,20, največ 21 je zame optimalna temperatura .

OK, full ti hvala.

clock-img

05.05.2008, 21:04

clock-img

Petjana

pencil-img

2536

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

abc100 jaz iziram s sterimarjem, pa če ima zamašeno in še uho malo ti predlagam kapljice operil v nosek, je kemija ampak bolje to kot AB potem ko se vname uho. no pa evkaliptus eterično olje od justa nakapam na brisačko mokro pa dam ob ležišče pa nogice podplatke namažem z JUSTOVo kremo amterina dušica pomešano z evkaliptovim oljem in čimveč svežega zraka, pa čimbolj hladno v stanovanju.

Midva imava od Justa 31-ko, pa a je to tud ok, al more bit evkaliptus olje?

mislim da  lahko to  olje po  2  letu starosti uporabljaš

clock-img

05.05.2008, 21:14

clock-img

Petjana

pencil-img

2536

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zanima me še nekaj. tiste, ki ste ali boste kupovale sedež za na kolo. kaj priporočate, s čim ste zadovoljne. ali se dobi tak, ki ga maš ali spredaj ali zadaj. od kdaj naprej in do kdaj se ga lahko uporablja. če ma kera izkušnje se lepo priporočam.

jaz imam petjo spredaj.pa full uživa. mislim da smo jana  dali v tavečji stol-zadaj pri  1.5 letih.

clock-img

05.05.2008, 21:21

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mi smo danes za Mašo kupili tisti modro-rdeč sedež za na kolo.Je bil znižan na 25 evrov.Tisa bo imela pa od Maše manjšega.

**** kje pa si ga dubla za 25 ojrov????

clock-img

05.05.2008, 21:25

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

aja pa čerko sm pozabla reč user posted image

saskijain ostale, thx za info v zvezi s sedežem za kolo.

zdej mi pa še neki povejte: nujna lekarna za na morje??? kaj sodi vanjo????

• sirup ali svečke za zbijanje temp
  • obliži, povoji, sterilne zadeve
  • nekaj proti opeklinam ?
  • proti pikom žuželk? (fenistil?)
  • katera krema za sončenje oz za zaščito pred soncem? kateri faktor?
  • ...

clock-img

05.05.2008, 21:39

clock-img

April

pencil-img

5459

potovalna lekarna

clock-img

05.05.2008, 22:07

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

hoj,hoj ,hoj, ČVEKE user posted image sem ustala od mrtvih na forumuuser posted image user posted image pa ne zanalašč ,mi računalnik štrajka pa mi je ringarajino stran označil za nevarno in mi ni dovolil nanjouser posted image user posted image me je kar sam dal na odvajanjeuser posted image user posted image
da ne bom šla brat vse za nazaj ( ker sem ostala nekje tam na začetku 8 dela) kaj dogaja ?????? ste me kej pogrešaleuser posted image ( ja itakuser posted image user posted image user posted image )
no pa en lep VEČER želim vsem drugim pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

05.05.2008, 22:17

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Piknik - mi pridemo vsi - 2 odrasla, 1 otrok (4-leta - jé pa kot 10-letnik user posted image ) in 1 dojenček.

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

05.05.2008, 22:53

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: April

potovalna lekarna

april najlepša hvala za tole user posted image

clock-img

05.05.2008, 23:24

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

končno lahk pridem na forum in ugotovim da ni nobene goruser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

06.05.2008, 07:36

clock-img

Anonimen

jutrouser posted image !

Mi smi spet od 5h pokonc, mislm katastrofa...noče in noče pančat. Sej nosek je že kul, nima več zabasanga...pojma nimam kaj ji je.
Pa ful manj je, včeraj sem ji tolk dobr skuhala...ene žlice ni pojedlauser posted image ..pa mlekca tolk mal spije..kr neki no.

Lenča, če za danes velja naju bo moj dragi pripeljal nazaj bi šla pa s teboj, ok?user posted image

clock-img

06.05.2008, 07:39

clock-img

Anonimen

sej bom še sisy sms poslalauser posted image

Mojca welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
En nasvet kako nas ujetuser posted image ...zjutraj je največja možnost, da smo goruser posted image

clock-img

06.05.2008, 07:50

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Piknik - mi pridemo vsi - 2 odrasla, 1 otrok (4-leta - jé pa kot 10-letnik user posted image ) in 1 dojenček.

A jo potem res štejemo kot starejšo, zaradi hrane?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

06.05.2008, 07:58

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Mojca32, upam, da veš, da je piknik v soboto. Prijave so do danes do večera. Imaš tudi na mailu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

06.05.2008, 08:01

clock-img

Anonimen

talika, jst sem nas včeraj prijavila...uoam, da si videlauser posted image

clock-img

06.05.2008, 08:07

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

talika, jst sem nas včeraj prijavila...uoam, da si videlauser posted image

sem, sem, ste že na seznamu user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

06.05.2008, 08:20

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Dobro jutro!

Naš že spi prvo dopoldansko rundo.......saj ni čudno ko pa ga tole vreme ful zdela.Me pa letos res nimamo sreče z vremenom, lani ko smo bile pa noseče je bilo pa vseskozi toplo in sončno.

Poopsika, mogoče je pa Tjaška lačna in se zato tako zgodaj zbudi.user posted image

clock-img

06.05.2008, 08:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

Naš že spi prvo dopoldansko rundo.......saj ni čudno ko pa ga tole vreme ful zdela.Me pa letos res nimamo sreče z vremenom, lani ko smo bile pa noseče je bilo pa vseskozi toplo in sončno.

Poopsika, mogoče je pa Tjaška lačna in se zato tako zgodaj zbudi.user posted image

sej ji dam za jesti zutraj ko se zbudi in poje maximalno 60-90 mluser posted image ...ponavadi zjutraj poje 180 ml

clock-img

06.05.2008, 08:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!

sej ji dam za jesti zutraj ko se zbudi in poje maximalno 60-90 mluser posted image ...ponavadi zjutraj poje 180 ml

pa še to jo moram prov prisilt da kej poje, ker je sploh ne zanima flaša.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem