IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy
Meni je Lidl kul. Res pa tam ne kupujem živil, ampak tiste stvari na akciji - cunje,...
Ena je spraševala zakaj je dober rumenjak. Meni se zdi, da za železo, a nisem šla zdele nič literature brat na to temo.
jest sem spraševala. jumpy thx za odg.
včeraj sem klicala in ima nitka 129 hemoglobina kar je super. prašala sem tudi ali lahko rumenjak povzroča take težave pa je rekal sestra da je to pogosto in da ni še nič nujno (izrazila se je celo da je za rumenjak še zgodaj pri 9m

) in naj ne dajem rumenjaka.
tudi za meso je rekla da še ne rdeče, da piščanec, puran in zajček, pa veliko zelenjave in sadja.
očitno res čisto vsak po voje od enega ekstrema do drugega in vse varjante vmes
glede nosečnosti. mi še ne mormo delat na tem, ampak čim bomo lahko, gremo v akcijo

in upam da se tko hitr prime kot se je prvič. menje blo slabo - bruhala sm samo 3x, ker mene itak zmeri driska požene in ne bruham. sm pa kr nekajkrat objemala wc školjko pa se nisem mogla skozlat pol je pa čez 10 min driska udarla in je blo

. sm pa mela kr precej vrtoglavice, na koncu pa sem bla 2 mesca čist otečena in pritisk me je matral. ampak nič takega da se ne bi dalo preživet, sploh za tako lepo štručko kot sem jo dobila
za tako zdravo dete dam vse še enkrat čez takoj

bravo Blaž
z nitko sva ble že zuni, naju je dež ujel, sam sva k sreč mele dežnik in prevleko. zdele pa spi. vstala je šele ob 8.20. zdej tud neki sam enkrat na dan spi. včeri sm jest mela družinski sestanek in jo je moj dajal spat in mu je 100/h nagajala

, pol se pa čudi k sem jest zmatrana od celga dneva včasih