writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

08.05.2008, 18:55

clock-img

tikca

pencil-img

936

Pa vidim, da ste se neki hvalile z bazenčki, no mi ga mamo pa že 10 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in je tkole zgledal Lovro notr na suhem user posted image
http://www4.slikomat.com/08/0508/uws-04.05..jpg

clock-img

08.05.2008, 19:12

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. user posted image user posted image user posted image   Tok je blo hudo, starši so tok bogi.user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

08.05.2008, 19:14

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

O đizuščk kolk ste naklofale. Mi smo bli dva dni v Lj. mal smo HM oropal pa tko..user posted image  
Nisem še vsega pregledala, ampak Sisy luškane slikiceuser posted image user posted image , Poopsika huda oblekca in sandali user posted image user posted image

Sem pa zasledila, da se user posted image  ne sme mazati s kremo s faktorjem user posted image  Tell me more please. Js sm jo pa glih kupila od Garneia za otročke, s faktorjem 50user posted image

Dones smo bli pri pediatru in sem ga uprašala kako je s temi kremami. Rekel mi je, da se kožni rak nabira čez celo življenje in da se največ nesnage nabere prav v mladosti, ker premalo pazimo. Rekel mi je, da naj ga kar mažem s čim večjim faktorjem, pa čeprav je že rjav.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

08.05.2008, 19:21

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. user posted image user posted image user posted image   Tok je blo hudo, starši so tok bogi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj pa je blo temu fantku? Kolk je bil pa star? user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 8.5.2008 19:22:17 >

clock-img

08.05.2008, 19:27

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače.user posted image user posted image user posted image Sedažne še ni pogruntal.

Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva.user posted image  

VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 19:28

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Tikca, luškan Lovro user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

glede krem za otročke, ponovno kopiram iz sosednjega foruma

kremica, ki ima mineralno sestavo naredi filter na koži (se te snovi ne vpijejo in ne dražijo kože) in tako šćitijo.

Jst imam od Mustele 50 sf in je iz mineralnih snovi tko da je ok.

itak pa spet lahko iz tega diplomiraš..pri vsaki stvari je pro et contra

clock-img

08.05.2008, 19:35

clock-img

Anonimen

jst se sploh ne spomnim kdaj sem bla tok smrkava kot sem danes..glavo mi bo razneslouser posted image ...čist konec sem

clock-img

08.05.2008, 19:40

clock-img

April

pencil-img

5459

boga. a si se od tjaške nalezla

clock-img

08.05.2008, 19:41

clock-img

tikca

pencil-img

936

poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

boga. a si se od tjaške nalezla

verjetno ja.
ma res nisem navajena tega, ker sem redkokdaj bolna..zdej pa pravi šus, pomoje vse za nazajuser posted image ...
nos mam že skor čist znucan tolk se brišem, ker mi uliva.

clock-img

08.05.2008, 19:48

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim!user posted image user posted image  Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne?

clock-img

08.05.2008, 19:49

clock-img

Anonimen

poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka user posted image user posted image user posted image

yes  siruser posted image !
Ne, ne, sej na piknik pridem...jutr bo že precej boljš pa tud LekadolC skoz pijem tko da more bit učinekuser posted image

clock-img

08.05.2008, 19:49

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Točno tako!!
Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto!

clock-img

08.05.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim!user posted image user posted image  Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne?

ja sej res, sem pozabla komentirat...men se zdiš tud fuuul luškana!!!user posted image

clock-img

08.05.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

Točno tako!!
Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto!

sej se mažem z Bepanthenomuser posted image

clock-img

08.05.2008, 19:54

clock-img

April

pencil-img

5459

hvalauser posted image ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit.

clock-img

08.05.2008, 19:55

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače.user posted image user posted image user posted image Sedažne še ni pogruntal.

Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva.user posted image  

VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!!user posted image user posted image user posted image

Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral.user posted image user posted image  En velikuser posted image  da se čimprej pozdraviš!!!

clock-img

08.05.2008, 19:57

clock-img

April

pencil-img

5459

joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

clock-img

08.05.2008, 19:58

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

hvalauser posted image ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit.

Mene tudi nič ne moti..user posted image  pa me nekateri sprašujejo češ kako pa ješ...pa se vse da, sam na začetku je malo tiščalo zdaj ga pa spoh ne čutim več. Ja edini problem pri vsej stvari je umivanje zob, tu sem jaz kar picajzlasta, včasih si jih ščetkam  in nitkam tudi do 15 min.

clock-img

08.05.2008, 20:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral.user posted image user posted image  En velikuser posted image  da se čimprej pozdraviš!!!

ja bošček Mihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

clock-img

08.05.2008, 20:02

clock-img

April

pencil-img

5459

jaz istouser posted image , vse v nulo očistim, ša ščetke sem menjala tud večkrat na mesec, ker sem jo tok hitr znucala. pa najboljše morajo bit-curaprox.

clock-img

08.05.2008, 20:04

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

April, a lohk še jaz geslo please user posted image

Tikca, skoz pozabim napisat kok mi je tvoj otroček simpatičen, pa tak dobrovoljček je na vseh slikcah. Ma res je tak cuker, komi čakam da ga v živo vidim!!

clock-img

08.05.2008, 20:04

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem