cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

12.05.2008, 11:06

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Midva jutri prideva, samo malo kasneje, ker imava prej telovadbo.

Jaz sem pa danes bila že tako pridna, zlikala eno celo goro perila, ena me sicer še čaka (sem poletne cunje potegnila iz omare in vse oprala). Mark je pa ful nekam priden danes, očitno bi se rad za včeraj odkupil.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

12.05.2008, 11:47

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Zalenka si dobila slikce?

dobila user posted image

zdej sva ble z nitko zunaj, zdej si jih shranim in dam na strežnik, hvala

clock-img

12.05.2008, 11:47

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Antigona, slike so fenomenalne user posted image user posted image user posted image   Hvala tebi in Urošu  user posted image user posted image user posted image

Če vas matra firbec (za tiste, ki še ne veste) fotografija" target=_blank>http://www.medit-foto.com => fotografija => za stranke  (geslo je standardno brez šumnikov).

videla in so seveda naravnost fantastične. saj kaj drugega itak ni za pričakovat ane user posted image

vi pa pravi cukri antilopa user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 11:52

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro.

Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo...

A res?
Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomojeuser posted image

Mi2 sva za izletekuser posted image ...jst grem tud rada med ljudi vešuser posted image

Jaz imam pa idejo za izlet... na Cerkniško jezero in v Rakov Škocjan - bom vodička.. user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še na kavico in tortico vas peljem user posted image

uuuu dobra idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa da bom še bolj prepričljiva... tudi na sladoled  user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

12.05.2008, 11:53

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

user posted image
avgustin tale je samo zate user posted image user posted image user posted image . vse naj naj

< Sporočilo je popravil zalenka -- 12.5.2008 11:56:09 >

clock-img

12.05.2008, 11:53

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Antigona, slike so fenomenalne user posted image user posted image user posted image   Hvala tebi in Urošu  user posted image user posted image user posted image

Če vas matra firbec (za tiste, ki še ne veste) fotografija" target=_blank>http://www.medit-foto.com => fotografija => za stranke  (geslo je standardno brez šumnikov).

videla in so seveda naravnost fantastične. saj kaj drugega itak ni za pričakovat ane user posted image

vi pa pravi cukri antilopa user posted image user posted image user posted image

Zalenka, hvala  user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 12:13

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

tikca slikce so že gor user posted image

clock-img

12.05.2008, 12:49

clock-img

saskija

pencil-img

1852

pa smo tudi mi dočakali-  naš fant je postal mobilen- se plazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

12.05.2008, 12:53

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Antilopa-čudovite slikice,men je šlo kr mal na jok...pa taka nežna muzika zraven....ful lepo.....user posted image user posted image

Lina je pa taka princeska.....user posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

12.05.2008, 12:54

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

pa smo tudi mi dočakali-  naš fant je postal mobilen- se plazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu

saskija bravo čestitkeuser posted image user posted image user posted image  zdej pa hitr pomivat tlauser posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

12.05.2008, 13:13

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Antilopa-čudovite slikice,men je šlo kr mal na jok...pa taka nežna muzika zraven....ful lepo.....user posted image user posted image

Lina je pa taka princeska.....user posted image user posted image user posted image

Kakšno je pa geslo?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

12.05.2008, 13:15

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kakšno je pa geslo?

linajus

clock-img

12.05.2008, 13:16

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Hvala tudi tebi  user posted image  

clock-img

12.05.2008, 13:29

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kakšno je pa geslo?

linajus

Sej sem pol takoj pogruntala. So pa res lepe slikice. Lina ma pa tko lepe očke.user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

12.05.2008, 13:49

clock-img

Anonimen

Antilopa, kje pa lahko vidim vaše slikce?user posted image

clock-img

12.05.2008, 13:51

clock-img

Anonimen

Mi2 sva se pa zdjle potepale...Zunaj je ful toplo, sicer malo piha ampak je pa čudovitouser posted image Sva se nahodila, napapcale zdej pa Tjaša spi jst sem pa kr mal utrujena...tisti prehlad me je res čisto povozil.

Čestitke Jakcu za plazenje, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 13:52

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

bravo, zdej ga boš pa lovila povsod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

12.05.2008, 14:01

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

kako je geslo od antigone za slike? prosim

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

12.05.2008, 14:05

clock-img

tikca

pencil-img

936

Jaz pa ne vem kam vpisat geslo user posted image  Klikam pa klikam, pa ne vem kam, blond ni kajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 14:06

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

aha, že vidla, hudo!!! tud men je šlo skoraj na jok, sploh tam k ga oči po vratu lubčka, zelo lepe slike

fajn se je tko it slikatuser posted image user posted image

R. K.

clock-img

12.05.2008, 14:07

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Jaz pa ne vem kam vpisat geslo user posted image  Klikam pa klikam, pa ne vem kam, blond ni kajuser posted image user posted image user posted image

okvir je, ne morš falit

R. K.

clock-img

clock-img

Anonimen

Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva  hočem tvojega moža, za slike sevedauser posted image !! Res , odličen je!!

clock-img

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

fotografija-za stranke-pol te pa prosi za geslo

R. K.

clock-img

12.05.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

aha, že vidla, hudo!!! tud men je šlo skoraj na jok, sploh tam k ga oči po vratu lubčka, zelo lepe slike

fajn se je tko it slikatuser posted image user posted image

pa kje najdem jst te slikce????user posted image user posted image user posted image

matr sem pa res blond, nič se ne bom prebarvalauser posted image

clock-img

12.05.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

ajaaaaaaaaa...lenča tenxuser posted image
bom zdjle pogledala, matr sam sem res Blond, z veliko začetnicouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem