cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

12.05.2008, 21:00

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Peter zdaj spi in nekaj cvili ter se obrača user posted image Sicer je bil prej fullll zmatran in mogoče zato?? Upam, da ne bo zbolel zdaj ko greva...user posted image

A gresta sama? Z avionom?

ja tokrat greva sama. Pa greva kar z letalom. Sva računala, da če bi naju Jani peljal tja pa nazaj bi bilo dražje. Sama pa ne grem niti pod razno z njim dol..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

Pajac kakšna slikauser posted image user posted image Sem mislila da je kakšna nova.
Kdaj pa potujeta?

clock-img

12.05.2008, 21:06

clock-img

Anonimen

O pajac sem vidla za videorekordinguser posted image A res ga boš dala?Ampak mene jutri ne bo,sem čist brez kešauser posted image
Po tvojem dopustu,lahko?

clock-img

12.05.2008, 21:06

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Vuao, kakšna slikca!!!! Pa kakšen frajer !!!user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 21:08

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Pajac, kaj pa če videorekorder prineseš jutri meni, pa ga jaz dostavim Mašolinki? ****, a bi bilo ok? Za denar ali nedenar pa se lahko vidve zmenita.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

12.05.2008, 21:09

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Vuao, kakšna slikca!!!! Pa kakšen frajer !!!user posted image user posted image

Res, jaz sem tudi kar pogledala, kdo je to.user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

12.05.2008, 21:13

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pajac kakšna slikauser posted image user posted image Sem mislila da je kakšna nova.
Kdaj pa potujeta?

a ni kul...
mu je Jani kupil očala.. Peter pa misli da so užitna user posted image user posted image user posted image user posted image

Odrineva  v sredo zvečer..

**** za video sem ti rekla, da ne bom jemala nobenega keša, tako da če zaradi tega ne prideš.. user posted image user posted image Še prah podarim zraven.. Jaz tud ne bom nič kupovala razen plenic... sem letalo skeširala...user posted image

Lahko pa prinesem in ti pošljem po Taliki kot je rekla...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:15

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Antilopa slikice so............ mah saj sem brez besed (upam da bo avtor in muze pravilno razumeli user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

Neee,nimamo za bencinuser posted image user posted image Pismo so nama prodal prazn tankuser posted image

Super,pol ga pa res daj Taliki,če je tako dobra.

clock-img

12.05.2008, 21:17

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Danes se je Peter tako krohotal ko je šel spat, da je noro. Komaj je sapo lovil. Jaz sem ga nekaj hecala on pa user posted image user posted image .. pol sva ga mogla prav mal umirit....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:19

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Neee,nimamo za bencinuser posted image user posted image Pismo so nama prodal prazn tankuser posted image

Zdilano ! Zdaj mojega dvignem s kavča naj pogleda, če so vsi kabli zraven. Ko je bil priklopljen je normalno delal, samo ga imama zdaj par mesecev kar v delovni sobi in jaz se spravljam pisat oglas, da ga oddam oz. podarim. Kja češ če nimam interneta pol to bolj počasi gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:20

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Danes se je Peter tako krohotal ko je šel spat, da je noro. Komaj je sapo lovil. Jaz sem ga nekaj hecala on pa .. pol sva ga mogla prav mal umirit....

lepouser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

12.05.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Antilopa slikice so............ mah saj sem brez besed (upam da bo avtor in muze pravilno razumeli user posted image )

Jest bi jih tud rada vidlauser posted image

clock-img

12.05.2008, 21:22

clock-img

pajac

pencil-img

6695

ne može user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

Zdilano ! Zdaj mojega dvignem s kavča naj pogleda, če so vsi kabli zraven. Ko je bil priklopljen je normalno delal, samo ga imama zdaj par mesecev kar v delovni sobi in jaz se spravljam pisat oglas, da ga oddam oz. podarim. Kja češ če nimam interneta pol to bolj počasi gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja,men tud narobe hod k nimam internetauser posted image

clock-img

12.05.2008, 21:23

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

12.05.2008, 21:23

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Ma ja,men tud narobe hod k nimam internetauser posted image

Aaaaaaaaaaaaaa, zato si odsotna.. mater sem blond... (no bolj siva kot blond user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 21:26

clock-img

pajac

pencil-img

6695

sem Petru kupila komplet first teeth pa mu krtačka ne diši najbolj...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

12.05.2008, 21:27

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

user posted image

**** na strani od mojga http://www.medit-foto.com/ greš na zavihek Za stranke in vtipkaš geslo linajus

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

12.05.2008, 21:28

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

user posted image

user posted image user posted image   http://www.medit-foto.com => fotografija => za stranke  (geslo je standardno brez šumnikov)

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

12.05.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

Jest sem pa v lekarni kupila samo krtačko za na prst za 3 evre.

Jaz in tamale imamo pri mojem atiju stalno prebivališče.No in zdej on prodaja stanovanje in mormo dat vse tri nove osebne in seveda slikanjeuser posted image

Kolk me bo prišlouser posted image ?

clock-img

12.05.2008, 21:29

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

sem Petru kupila komplet first teeth pa mu krtačka ne diši najbolj...user posted image user posted image user posted image

jst tudi...ravno danes...pa ji je kr pasalo ker jo tok zobki matrajo....

prejle se je zbudila z 39,5 vročine...Tako da če do ju3 zjutraj ne bo bolje šibava k pediatru....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

12.05.2008, 21:32

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

A veš kako sem jaz Marka dobila na finto, da je usta odprl. Ko sem mu hotela jaz porinit ščetko v usta, jih valda ni odprl. Potem pa sem jo samo držala pred njim in jo je malo gledal, prijel, potem pa itak v usta, jaz pa hitro malo podrgnila. Tako, da nama sedaj še kar gre. Včasih se zbuni, pa ne pusti, drugič ga pa s čim zamotim, pa mu jih zdrgnem.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

12.05.2008, 21:32

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Cena osebne izkaznice   Državljan mora plačati obrazec osebne izkaznice (9,26 EUR) in upravno takso. Predpisana je upravna taksa po tarifni številki 12 Zakona o upravnih taksah, in sicer:

• za polnoletne državljane, z veljavnostjo dokumenta 10 let - 105 točk oziroma na današnji dan 7,44 EUR
  • za mladoletne državljane, z veljavnostjo dokumenta 5 let - 55 točk oziroma na današnji dan 3,9 EUR
  • za državljane s prijavljenim začasnim prebivališčem, z veljavnostjo dokumenta 1 leta – 30 točk oziroma na današnji dan 2,12 EUR
  • za izdajo osebne izkaznice v primeru prve pogrešitve ali uničenja osebne izkaznice se plača dvakratna vrednost takse
  • za izdajo osebne izkaznice v primeru vsake naslednje pogrešitve ali uničenja osebne izkaznice se plača štirikratna vrednost takse
pa seštej.....

< Sporočilo je popravil pajac -- 12.5.2008 21:34:16 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem