writing-img

RE: Avgustovske čveke 07-9. del

clock-img

14.05.2008, 09:41

clock-img

Anonimen

abc, sej veš da more it najprej čez "tašča detektor"user posted image

clock-img

14.05.2008, 09:42

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor??  Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn.
A vam povem eno lepo novico,  Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi user posted image user posted image , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih.

2 questinons:

a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah??

Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča??

Bravo Tin za spanje.user posted image user posted image

Jaz ga še nimam v kratkih hlačah, ker pri nas še kar ni ful toplo. No na sonce je že vroče, samo ga nimam na soncu, v senčki je pa še hladno.

Moja prijatelja sta se tako poročila, pa je izgledal čisto normalen obred. Pač zate ta cerkvena obveza ne velja, tako sem si jaz razlagala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.05.2008, 09:42

clock-img

April

pencil-img

5459

dobro jutro,

ja fajn se je blo včer načvekat z zalenko. Brez da te kdo priganja, prav paše.user posted image

Tjaška, tak cuker, da bi jo kar pojedu.

Janez, lušten fant. Pa mobilen. Bravo.

Sarči, saj bo bolje. Bojo kmal zobki zunaj, Mami nej pa le mal vidi kako je, ko se ponoč ne spi.user posted image  

LadyB, super. Jaz se lahko tud pohvalim. Danes mi ej spal od sedmih do šestih. Kar ne morem verjet, da sem se prej zbudila. Pri Benu tega nisem bla vajena. 

Pajac, srečno pot in fajn se imej.

Lina, čimprej se pozdravi, da boš na sončku lahko uživala.

Tisa, cukrček mali.

clock-img

14.05.2008, 09:44

clock-img

tikca

pencil-img

936

Janez res raztura, ta bo še srca paral user posted image user posted image user posted image  pravi osvajač jeuser posted image

Men je tut prva oblekca user posted image , mislm, da bi ti bolj pasala user posted image

clock-img

14.05.2008, 09:45

clock-img

Anonimen

abc-kolk je corti Janezuser posted image user posted image user posted image Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomagauser posted image
Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiraluser posted image Lahko da bo eno od mojih vzeluser posted image

clock-img

14.05.2008, 09:45

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati.user posted image user posted image  Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.05.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jebela ti boš taka tašča kot je mojauser posted image user posted image Jaz nisem poskusa opravilauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Poopsie, meni je tudi ta prva ful lepa oblekica. user posted image
Janez je pa res neverjeten, kako je živ, pa pravi frajerček je ratal.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor??  Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn.
A vam povem eno lepo novico,  Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi user posted image user posted image , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih.

2 questinons:

a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah??

Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča??

Baje sploh ni vidt razlike... Vsaj moj tko prav...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

clock-img

April

pencil-img

5459

poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...resuser posted image

Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega.

clock-img

14.05.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Janez res raztura, ta bo še srca paral user posted image user posted image user posted image  pravi osvajač jeuser posted image

Men je tut prva oblekca user posted image , mislm, da bi ti bolj pasala user posted image

ani luštna no?user posted image
men na velko dogajauser posted image

clock-img

14.05.2008, 09:48

clock-img

tikca

pencil-img

936

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati.user posted image user posted image  Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h.user posted image

Joj ma res se mi smiliš, mene bi pobral ob takem tempuuser posted image  Mark je tolk luškan pa priden v družbi, ponoč pa takle....cccc Mark user posted image
Talika, sej bo....enkrat, če prej ne, k bo večji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...resuser posted image

Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega.

a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalnauser posted image

Jst biom tud šla pogledatuser posted image

clock-img

clock-img

April

pencil-img

5459

Me zdajle par dni tok prespi. To sovpada s tem, da čez dan ful poje. Cel krožnik kaše za večerjo. Tud zjutraj se en zbudi tok lačen.

clock-img

14.05.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

abc-kolk je corti Janezuser posted image user posted image user posted image Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomagauser posted image
Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiraluser posted image Lahko da bo eno od mojih vzeluser posted image

prste stranuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

jebela ti boš taka tašča kot je mojauser posted image user posted image Jaz nisem poskusa opravilauser posted image user posted image

si ne predstavljam kako more bit to grozno...user posted image
hvala bogu za mojo taščo!

clock-img

14.05.2008, 09:51

clock-img

April

pencil-img

5459

a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalnauser posted image

ja res imajo krasne, pa tko fajn zmeram izložbo narejeno.  Se splača pogledat. Tam zraven petrola je to.

Midva bova pa jesen v plesne začela hodit. Mi je moj obljubil. Se že ful veselim.user posted image

clock-img

14.05.2008, 09:52

clock-img

April

pencil-img

5459

mali pišek se je zbudil, pojeva, potem pa po saskijinem vzoru na hrib.user posted image

clock-img

14.05.2008, 09:54

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Jst sem našla svoji dve sanjski obelki in to bom nosila, ko se bom pročilauser posted image

http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1797.45&SIMG=51&SGRP=1

http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-943.4&SIMG=65&SGRP=1

najlepši obleki kar sem jih kdaj videla!!

uaaaaaaaaaau hudooooooooooouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

14.05.2008, 09:55

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč user posted image . Čas pa tko hit leti

clock-img

14.05.2008, 09:56

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Poopsika če bi si rada še mal sline cedila lahko na najini strani za stranke vtipkaš še dve gesli. Eno je spela, drugo pa alenka... Sam pazi da ne bo tipkovnica crknla zaradi poplave user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

14.05.2008, 09:58

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

ojla, sva s sitematskega. zdravje je že mal bolš, teče ampak ne več tok.

9m 8700g in 71cm ( v Ra mi jo je namerla 73user posted image )saj nima veze...

grev alahko že na agrume, v bistvu vse že no razen svinjine, meda, jagod..te ta hude stvari, saj veste...

Talika, naj te potolažim, men se zdaj zbuja tud prej k na 3h, tud če pr men spi...se mal podoji in dalje spi...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

14.05.2008, 09:59

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč user posted image . Čas pa tko hit leti

Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat.
LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.05.2008, 10:00

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

4. zob za seznam 7.5.Končno predrl dlesn.

Ko je P zagledala Lino, je rekla oo debela je, kaj pa ti ješ...Zvenel ni slabo mišljeno.Enkrat mal premal je, zdaj smo že debeliuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

14.05.2008, 10:02

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč . Čas pa tko hit leti

Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat.
LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita?

7. junij user posted image user posted image , me že panika grab, kaj če sploh nebom obleke dobial. Ma vse leti tko hitr

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem