Ja, verjamem da ti je dost, 360 eur res ni malo denarja. Samo ko vidiš, koliko dela je vloženega v en tak izdelek, to sploh ni veliko. Moj je bil velikokrat do 1h zjutraj v delavnici, pa popoldneve, pa skakanje sem in tja.. Že material full nanese, dela pa ni malo. Zato je tudi rekel, ko sem mu povedala za ceno, da je to zastonj. Pa to ne pomeni, da nam je 360 eur drobiž..
Ja vem, res je potrebno veliko ur. Sva se oz. se je mož odločil, da jo vzameva, tako da jutri pokličeva in se zmeniva za it iskat. Je tako velika da jo bo treba it iskat s traktorjem in prikolico, ker na avtomobilsko ne gre

. Hvala pikica

, pa hvala reci možu za svetovanje
Potem bova pa drug pripravila teren na vrtu, Tara pa bo obvezno zraven, da bo vidla kako se gradi njena hiša. Jo bom imela cel teden doma. Kak dan bova odjadrale k babi, kak dan na izlet (beri Supernova

), med vikenom bomo pa itak uživali vsi trije
Pa je rekla da imajo otroci svoje muhe, pa da je pomlad, potem pa me je ignorirala in šla stran user posted image Sem ostala brez besed...
Jest bi tud. Ti res vztrajaj do konca, zahtevaj govorilne in povej da hočeš zadevi prit do dna.

zate, da boš boljše volje in da zadevo rešiš.
Sicer je pa tudi mene danes vse minilo, res sem se glupo počutila.