IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea
Aja... Kaj dogaja v Ribnci? Nek fante in cekular pa nesreča.... Katera moje firbce zadovolji?
Nič ne vem

A katera druga kaj ve? KAj je bilo kaj hujšega? Jst sem tolk za luno-tud TVja nimam pržganega in sploh ne vem, kam gre ta svet. Se mi vse samo okrog otrok, plenic, cunj , dud in flaš svet vrti

.
Dulči sem te že enkrat hotla vprašat, kako si se kaj navadila na burjo tam doli? Zna bit kar huda včasih, a ne? Glede pregledov v nosečnosti, pa ni panike se peljat kam dlje. Jaz sem tud v Postojno hodila. Sem izkoristila te dneve še za kak izletek. Ti boš pa še domov takrat skočila, pa z nami na kavico, pa bo.
Nasy imaš sestrico na obisku? Je fajn imet družbo, a ne? Meni tud že 14 dni moja sestra pomaga. Je tok fajn. Obvlada vse po vrsti-ji ni treba nobene stvari posebej razlagat.
klepetka, te zmeraj skor zgrešim v avtu

. Si bom mogla jst tud očala zrihtat. Vedno gledam, kadar vidim znan avto. Včasih komu napačnemu pomaham

. Včeraj sem pa le zadela

.
Mi smo imeli včeraj prvič posvetovalnico.

MAdonca, z dvema pa kar traja. Več, kot pol ure smo bili notri

in zaštopali vrsto za nami

. JAh, pa naj bi naročali na pol ure in ne na 15 minut.

Maladva sta bila pridna. Zara ima že 4000g in 52cm (rojena 2490, 48), Lovro pa 4350g in 54cm (rojen 2600,49). Me je prav presenetil napredek v g in cm. Sicer se jima pa ful vidi, da sta zrasla. NApoteni smo v razvojno ambulanto, kar sem pričakovala. Oz. sem mislila, da mi Maroltova ne bo nič rekla in sem imela že pripravljen govor, da želim napotnico za razvojno, ker sem opazila nekaj "nepravilnosti"

, pa je potem sama rekla.

Zara bo potrebovala nekoliko fizioterapije. Se pozna, da je bila celo nosečnost nekje nizko spodaj stlačena in ni imela nič prostora za telovadbo. Lovro je pa ok. On je kolovratil in se obračal do zadnjega

.
Toliko je novega pri nas. Aja, pa Filip je naporen postal.

Oz. mu je zdaj že dolgčas po prijateljih iz vrtca (cel avgust je doma) in se zdaj dolgočasi. JAz imam bolj malo časa in potem mi tečnari.

Me bolj on utrudi, kot

. Še dobro, da je L. doma, da ga je malo gor vzela.