IZVIRNO SPOROČILO: andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea
Joj sem vam fovš za tale današnji kofe.
Nasy, a pol greste v Malinsko? Ker tam je pol Ribnce. Tadruga polovica je pa v Selcah. Odvisno od tega a si lahko privoščijo otok, al sam prikolco v Selcah.
Tukaj pa ne morem , da bi šla mimo
Ja dulci , res je tako
, sam se eni ne zavedajo , da imamo nekateri par sto evrov plače in , da za te dinarje fajn delamo in posledično si lahko privoščimo toliko, kolikor nam finance dopuščajo
Na mojo žalost nisem niti toliko pametna , da bi študirala in sem se hočeš nočeš zadovoljila s peto stopnjo izobrazbe , kakšna plača je pa s to izobrazbo ,pa vsi vemo.Zato tale otok ali prikolica v Selcah zveni zelo sarkistično
Mi imamo prikolico v Selcah ....in zaenkrat nam finance omogočajo samo to in nič drugega
Mogoče se pa čez dve leti preselimo na Krk
ko bom kredit splačala
Pa brez zamire
bom pa še jaz malo sarkastičen...mislim (pa ne, da bi stopil na katerokoli stran), da je tudi prikolica luxus in predvse metanje denarja stran.. predvsem če vzamemo v zakup, da vsako leto za najem prostora plačaš 1000+x EUR (par let nazaj v kampu na Krku je to blo 2000 EUR)...
se popolnoma strinjam.

in če se ne koristi je res dobesedno stran vržen denar.

in , če malo preračunaš ,si res za ta denar lahko privoščiš , kar lep dopust

vendar traja samo štirinajst dni , pa nič vikendov in praznikov , tako pa ,le lahko švignemo na morje takrat, ko smo frej

Skratka , tudi v Selcah , na Krku , al pa samo , če gremo na Sv. Ano , se imamo lahko nepozabno lepo

In osebno meni pomeni dopust to , da svoj čas preživim z družino in popijem kakšno pivce s prijatelji, pa je čisto vse eno na katerem koncu sveta sem

Tole pivce s prijatelji tudi že komaj čakam