writing-img

RE: Ribnica, Kočevje in okolica

clock-img

23.06.2009, 09:03

clock-img

Menčy

pencil-img

589

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Še slikice iz Lošinja user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čudoviti sta, vreme pa res ni videti briljantno user posted image

clock-img

23.06.2009, 09:06

clock-img

Menčy

pencil-img

589

evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat

SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO user posted image

clock-img

23.06.2009, 09:36

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

sayuri - a način dostave dam hiter al moram za to plačat kaj več user posted image

kaka naj bo dostava,  SAYURI???????

Plačilo po povzetju
Ista cena...nič ni dražje user posted image

clock-img

23.06.2009, 09:37

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

evo, mi ga je že 1ič zameglilo, torej ne morem več dolgo pista, ker mi ga drugič noče več prižgat

SAYURI- ČE MI NE BO DELAL, BO LAHKO ŠLA H TEBI IZPISTA NAROČILO ZA VOZIČEK, SE BOJIM , DA BO ZVAEČER ŽE PREPOZNO user posted image

LAhko lahko user posted image

clock-img

23.06.2009, 09:41

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

NAša dva sta se zbudila. Se zrihtamo in gremo v Gol. user posted image

clock-img

23.06.2009, 09:56

clock-img

Anonimen

Jaz pa zdajle štartam na pregled pol pa v Gol user posted image se vidimo

clock-img

23.06.2009, 10:16

clock-img

Menčy

pencil-img

589

PRIHAJAVA!!!!

clock-img

23.06.2009, 12:06

clock-img

Anonimen

Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image
Zoja zaspala, grem se zdaj z Lano ukvarjat user posted image  Jap, naporen tale šiht user posted image

clock-img

23.06.2009, 12:41

clock-img

Anonimen

Lepo vas je bilo videt, Klepetka tebi pa hvala za user posted image . Naslednjič sem jazzzz na vrsti, brez prerivanja user posted image

pikica NE VRIVAJ SE!!! user posted image user posted image user posted image Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo user posted image user posted image user posted image
Lepo je bilo videti tudi tebe in tvoje princeske.

Za pregled pa mi je bilo škoda tiste urice, bi jo raje preživela z vami. Izvedela nič, ponujali le izdelke za katere se zaenkrat nisem odločila. Bom mogla nekaj drugega ukrepat.

clock-img

23.06.2009, 12:42

clock-img

Anonimen

Klepetka še tu hvala za user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 13:21

clock-img

klepetkaa

pencil-img

334

punce, kaj pol za danes zvečer; gre katera in če ja, katera?!
smrka zate vem da jauser posted image

clock-img

23.06.2009, 14:11

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Ma jst ne morem zvečer. user posted image  Če se kaj obrne, pa če se boste zmenile, pa pridem. user posted image

clock-img

23.06.2009, 15:13

clock-img

klepetkaa

pencil-img

334

sayuri, škoda, noouser posted image user posted image user posted image ... kaj pa če bi vseeno probalauser posted image user posted image . Zna bituser posted image , veš .

Zdaj pa samo prosimo nekoga tam nekje, da se obrne.. na ne tebiuser posted image , ampak tvoja situacija in da lahko prideš

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 23.6.2009 15:15:07 >

clock-img

23.06.2009, 15:40

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest pridem.... se sparam ze od kosila..... user posted image user posted image . Tole vreme je tako posrano da bi samo spala. Smo prisli mal prej iz LJubljane, in sploh nisem mela volje nc po trgovinah hodit, ko smo vse neki hitr iz avta letel, pa sm pa ke... eh... ce bo tako vreme v cetrtek se v ZOO negerm.user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 16:06

clock-img

Anonimen

Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je..user posted image  Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi..

Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer..user posted image

clock-img

23.06.2009, 17:20

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Sayuri- polno drobnih pikic v predelu trebuščka in prsnega koša?? Je to to kar je bilo pri vas? Sem ji dala spet svečko, ji je vročina spet narasla na 39. Pa sitkana je, nič ne je..user posted image  Mi je danes rekla Lušinova če bo karkoli drugače do petka, da naj grem k dr. Curlovi..

Za danes nič ne vem. Nekako nisem pri volji, pa še bog ve kaj nas čaka spet zvečer..user posted image

Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj.

clock-img

23.06.2009, 17:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ja...čisto drobne pikice...tud po hrbtu, po spolovilu...po okončinah skor nič. SAm vročine pa nismo imeli. Pri nas je bila 4 dni vročina, en dan čisto nič - popoldnoma zdrav, naslednji dan pa pikice, ki so bile do včeraj.

Hvala! Pa saj bo minilo. Enkrat že user posted image

clock-img

23.06.2009, 17:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

pikica NE VRIVAJ SE!!! user posted image user posted image user posted image Naslednjič sem na vrsti jaz. No ja naslednji teden te spustim ko me ne bo user posted image user posted image user posted image

Ja, ja nogica, saj za naslednji teden sem se najavila user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 17:55

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Punce..KDAj in KJE danes. Mogoče mi uspe priti  user posted image

clock-img

23.06.2009, 18:04

clock-img

klepetkaa

pencil-img

334

sayuri, jeeee upam, da ti res uspeuser posted image user posted image .
pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja.

drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooouser posted image .
Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papcauser posted image ..

clock-img

23.06.2009, 18:26

clock-img

klavdi*

pencil-img

168

M

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sayuri, jeeee upam, da ti res uspeuser posted image user posted image .
pikica, te ima že kaj bolj za zvečer kam it? Upam da ja.

drugače pa nekaj je bilo rečeno po 20 uri ali harlekin ali cene, sam glede na vreme Cene odpade.. tako da bi šli mogoče raje nogico pogledat, ker je nismo videli že dolgooooouser posted image .
Tako nekako je bil zastavljen plan, ampak ni fiksen, tako da ura in lokacija po dogovoru. Mirodajno je samo to, da se danes zvečer papcauser posted image ..

MOGOČE,TUDI JAZ PRIDRVIM.ZA ČAS PA LOKACIJO BOSTE  PA ŽE NA RR NAPOVEDAL.

clock-img

23.06.2009, 18:55

clock-img

smrka

pencil-img

3582

PUnce po 20 uri v Harlekinu... men se je pica!!!! 

clock-img

23.06.2009, 19:30

clock-img

Anonimen

KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela user posted image

clock-img

23.06.2009, 19:34

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

KDO zdaj pride k Harlekinu? Jaz sem ravno iz Spara priletela user posted image

Jst pridem... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 19:59

clock-img

klepetkaa

pencil-img

334

Jst tuduser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem