Zadnji članki

Trma je lahko tudi pozitivna lastnost
Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci z motnjo ADHD
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

POLOŽNICO PA smo bili odsotni 15 dni in ostala semm v istem plačilnem razredu
. Potem smo pa vrčevsko skupini srečali in je Filip hotel z menoj domov. Saj mi akr prav pride....da ga zdajle spokam v Laze, jaz grem z L&Z pa v Dolenjske Toplice plavat. Jutri se torej vidimo. Kje pa je ta baletna dvorana
) greš skozi vrata na levo-mimo igrišča do konca naravnost, potem skozi vrata in po stopnicah gor. Tam sta dve mali dvorani in ena izmed njih se imenuje Baletna dvorana.
.
. Komaj že čakam, ko bomo "odvrgli" te bunde, kape, rokavice in se podili po vrtu
Si moram kar luč prižgat.
, da se bomo vpisale najprej me, ki si izbiramo dan, potem bo poslala še drugim, kar bo prostega ostalo da se zapolnijo mesta.
.
.
, zdaj se pa spominjam mamice od Tije -porodnišnica Postojna - takrat je bla tam kot jaz-pa se mi je zdela nekam znana-sam sem jo hotla dat v Kočevje