writing-img

RE: Ribnica, Kočevje in okolica

clock-img

20.06.2008, 13:01

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

sej se meni tud zdi, da vem, kera si..si imela mogoče lase spete v čop?user posted image ok, pole sva zmenjeni!

moja dva spita k angelčka zdejuser posted image ta velik in ta mali otrokuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.06.2008, 13:03

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ne nimam las spetih v čop.user posted image

clock-img

20.06.2008, 13:07

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

no, pol pa ne vem, kera si blauser posted image v glavnem, če me poznaš, pol že ne bo problema, se že najdemouser posted image grem solato spucat, če ne bo prej premik v spalnici in lakom alarm

clock-img

20.06.2008, 17:04

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ne vem, če bo kaj z najinim sokom..iz Lj prihaja nevihta zgleda, kolegica je klicala iz LJ, da bo šla po nakupih, da pelje avto v garažno hišo. Bliska seuser posted image

clock-img

20.06.2008, 17:25

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz tudi mislim da ne bo nič.Bo bolj varno pod streho doma.user posted image No, saj se bomo pa za enkar drugič dogovorile.
lp

clock-img

20.06.2008, 17:44

clock-img

andrej77

pencil-img

185

Nasy, kaj sem že rekel tisto o blondinkah... lej kaj je zunej...

clock-img

20.06.2008, 17:54

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

no no no Andrej77user posted image

clock-img

20.06.2008, 23:41

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

No, kaj zdej, a bojo čevapiuser posted image nikjer nobene več

clock-img

21.06.2008, 09:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ojla bejbe. Jaz sem vleraj prišla domov, ampak ful pozno. SMo imeli zelo dolgo konferenco,user posted image potem pa domov, pa direkt v ZOO, kjer sva imela zastonj vstopniceuser posted image . In seveda sva lutala pol do pol 9 tam. No in potem je bil "moj otrok"user posted image lačen in sem si zaželela mehiške kuhinje. Sva šla jest (ne povedat unim na forumu, da sem grešilauser posted image ). Domov sva prišla glih na gol od Hrvatovuser posted image , pa sva potem še do konca gledala penale. Juhuhu, Hrvatje grejo domu. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če se dobite kaj danes ali v nedeljo, me prosim obvestite na telefon, ker sem ne vem koliko bom prišla. Moj hoče po gobe in morm z njim. Če me dolgo ne bo, me je medved.... user posted image

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.06.2008, 09:25

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

oj

kaj je zdaj , a se dobimo danes popoldne pri Cenetu?
Dulči , ne reskiraj zarad medvedovuser posted image .A veš kaj pravi star čebelji pregovor?"Ne rini v nevarnost"user posted image

clock-img

21.06.2008, 12:06

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

O klepetka je še ažurna tle gor. Evo me, jaz sem iz gozda... Smo dobili ene par jurjev. Ma skor vse bl stare. Dva sta pa prav lepa in zdrava... Je šla še mami z nama.

Ja lahko se dobimo popoldne. Klepetka, ti kar organiziraj. Kdo pa lahko pride? Nasy in Andrej? Srki?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.06.2008, 12:38

clock-img

andrej77

pencil-img

185

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Ja lahko se dobimo popoldne. Klepetka, ti kar organiziraj. Kdo pa lahko pride? Nasy in Andrej? Srki?

mi lahko pridemo samo v kompletu... dulci, ti maš vse telefonske... call

clock-img

21.06.2008, 12:41

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

JSt sem spet doma za vikenduser posted image user posted image user posted image . Bi morala sicer do nedelje še infuzijo dobivat, pa mi je G rekel, da lahko za dva dni prekinemo in v ponedeljek nadaljujemo user posted image user posted image user posted image . Sem bla prijetno presenečena in vsa vesela user posted image user posted image . KAj zdaj nekaj berem, da se menite za srečanje - danes v hotelu???? KAj zdaj to drži al kako? Bi se jst tud prikotalila na en sokec user posted image   Če bo kaj iz tega, me plis obvestite na gsm (dulči, klepetka ali srki-ve imate mojo telefonsko)

clock-img

21.06.2008, 12:55

clock-img

andrej77

pencil-img

185

dej so aktualni čevapi pr cenetu... vsaj mislim tako... jih že od včeraj sanjam... seveda če sem povabljen...

clock-img

21.06.2008, 13:10

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

no potem pa kar zmenjeno za danes.Je ok pri Cenetu?Okoli 18 ure?
andreja 77 je po moje malo strah točeuser posted image .Amapk nič bat... je ne bo.user posted image
Dulči, daj ti obvesti sayury,ker jaz nimam njene tel. št.
sayuri, super zgledašuser posted image user posted image

clock-img

21.06.2008, 13:11

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

andrej 77 itak da tud ti zraven spadaš, saj si mende ribnčanuser posted image

clock-img

21.06.2008, 13:26

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sayuri, super zgledašuser posted image user posted image

Še dobro, da se tkole skozi okno vidmo, a ne klepetka user posted image user posted image user posted image . Sem čekirala, kako moj mož za rože skrbi, pa vidim, da mu kar uspeva. user posted image

Torej Cene - danes okrog 18h!!!! Zmenjeno. Mi je še bližje, kot hotel user posted image

clock-img

21.06.2008, 14:25

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

No, vidim, da je moja močnejša polovicauser posted image že povedala najnujnejše..sam da ne bo spet nevihta, neki čudni oblaki se spet nabirajouser posted image no, naša zasedba pride, če ne pride kaj čudnega vmes, morda ne bomo glih točni, ker ne vem, kako bo s spanjem in papcanjem, imamo spet neke spremembe, pa ne vem, morda je to reakcija po sredinem cepljenju.

clock-img

21.06.2008, 14:39

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Pol velja danes ob šestih pri Cenetu. Bom še Srki pisala, če bo lahko prišla. Al kera je že rekla, da danes kao ne more?

clock-img

21.06.2008, 14:55

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

super , da se bomo spet videle.

JAz oz. midve bova tud verjetno zamudili.Prideva tam okol pol sedme.Počakte nas, ne bežat prej domov.user posted image

clock-img

21.06.2008, 15:18

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Srki še ne ve, če pride, ker čuva nečaka.

clock-img

21.06.2008, 15:33

clock-img

andrej77

pencil-img

185

glede na to, kako dolgo se dogovarjate (se dogovarjamo) imam občutek, da nekdo že ve kaj se dogaja in se oblaki že zbirajo... dejte bolj potiho... ma dons jem čevape, pa če grem tja fuzbal gledat zarad tega

clock-img

21.06.2008, 15:34

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

IZVIRNO SPOROČILO: andrej77

glede na to, kako dolgo se dogovarjate (se dogovarjamo) imam občutek, da nekdo že ve kaj se dogaja in se oblaki že zbirajo... dejte bolj potiho... ma dons jem čevape, pa če grem tja fuzbal gledat zarad tega

a pol vseeno ni blondnost krivauser posted image user posted image

clock-img

21.06.2008, 16:08

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Pr nas je skor čist jasno. Ne vem pa kaj delate v Ribnci.

clock-img

21.06.2008, 17:59

clock-img

andrej77

pencil-img

185

bjondost je samo se pika na iuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem