IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Evo me doma.
Ne vem al ste vse že dale čez razvajanja v Dolenjskih Toplicah al ste pa kaj sodelovale z mojim, da ste vedle, kam me pelje
. Zjutraj je bila že ob pol osmih Ana pri nas, da je prevzela vse tri otroke. JAz z navodili, kot ponavadi...ona me je skorajda ven vrgla v smislu "Pojdi in uživaj"
. Ja, V Dolenjske Toplice sva šla v Zeusovo kopel
za začetek, potem pa še na masažo. Po vsem še na kavico in na dobro kosilo. Ah je pasalo. Uno maserko bi kar domov vzela. PA sem načeloma malce proti tem masažam .... ampak tole danes je bilo pa na pladnju prinešeno. Pa vse se vrti okrog tebe...dobesedno te po rokah nosijo...
Sem čist zadeta (še malce od šampanjca,ki je pasal) in moram zdajle preštet, če so vsi otroci na broju
.
V glavnem...bilo je lepo, uživala sem, pasalo je....
Predvsem pa mu je uspelo presenetit me
sayuri- 3X HURA ZA TVOJEGA MOŽEKA , presenečenje popolno

lepo da si uživala
po moje se ti danes kar kolca, glede na vreme, ko še ven ne moremo
sem ravno prejšnji teden poslušala ženske, i so kar naprej jamrale, da so njihovi dedci za ne nič, saj še pozuabijo na njihov roj. dan

, ko sem jaz povedala kaj sem dobila za valentinovo pa roj, dan so me sam ljubosumno gledale, ko pa so me vprašale po tem kako dobiti takega, sem jimm rekla da si moramo to zaslužiti in tudi sami kaj za to narediti

, dati pobude, pa me moške presenetiti in narediti tisto kar je našim možakarjem všeč

, če jih imamo rade, a ne , pa so me sam

gledale ...