IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
dulči, drug teden baje se bo spalčalo v vaš konec priti na kofe; menda bo od 25 stopinj
Kje si pa to prebrala? Ko bi vsaj. Že pred več kot 3 tedni sem vsejala korenčke, pa je tko mraz, da revčki niti venne pridejo. Solata od tašče je pa že 14 na 4 listkih in nikamor ne napreduje. Bi jo mogli v razvojno poslat
Sicer pa Primorska je velika in lahko da so mislili pri napovedi obalo. No, saj tukaj zna bit tudi vroče, sploh če ne bo burje. Drugače pap je lahko 25 stopinj, z burjo imaš občutek da je 15 al pa še manj.
Pikica** konec tedna pa jaz pridem v Ribnico verjetno in me prov nč ne briga kakšno bo tukaj.
Aha.
Tukaj piše, da ne bo nič kaj lepo za vikend. Edino v nedeljo mogoče.
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Dulči, se dobimo na kafetku kak dan, povej, kje? Kje bi blo pol poti..ali pa, čaki, sej jst najbrž pridem kaj do Hoferja v A. pa se zmenmo, če boš za in če nhe bom mela prevelike gužve
Kdaj si mislila to pridt sem dol? Vreme je ubitačno. Burja, dež...
Sicer pa imam v ponedeljek izpit in se zdaj bolj kot ne učim, od torka naprej sem pa na razpolago kadar želiš.
Nogica, hvala za recepte. Zdaj moram pa to hitro nekam spravit, da ne bom iskala kot butelj, ko bom rabila.
Mogoče velika vreča za smeti, ki jo obrneš narobe, zarežeš dno za ovratnik, pa levo in desno odprtine za roke. Pol pa gor nalepiš odpadno embalažo. Recimo okrog vrata in rok alhko prilepite pokrovčke od plastenk, pa žepe narediš iz kakšnih ozkih škatlic, ostalo lahko polepite z vrečkami iz trgovin, al pa tudi s plastenkami, samo bo obleka precej okorna. Če želiš še malo drugače, lahko vrečko spodaj odrežeš postrani od enega do drugega boka, ali pa zadaj narediš daljšo, kot nek rep.. kaj še

Lahko naredite še klobuk iz kakšne širše piksne (za zgornji del) spodaj pa prilepiš reccimo porov od bombonjere za krajce.
Tkole bi jaz naredila. Če se pap še kaj spomnim pa...
Aha,, šele zdaj vidim, da ima nogica podobno idejo.
Zdej grem v kalio, če katera kej rab kar povejte. Aja mimogrede danes majo popusta toliko kolikor maš dolgo nogo - ti jo zmerijo. Zanimivo a ne?
A ta je tudi prvoaprilska? Bojo ful enga folka dobili.