DAn,
zdaj je pa na vrsti mojih 5 min. in hitro sem
.
Naša noč ..solidno
Danes naj bi imeli dopoldne predavanje, letim v Kočevje, na poti se spomnim, da sem doma pozabila zapiske, vaje in telefon, šibam iskat, da sem skoraj še pikico v ovinku oplazila
, pridem v Kočevje.. predvanje odpade
. Tako sem šla samo na uro geldat. Da pa bi kdo koga obvestil.. ..znanstvena fantastika.
Pikica, sem malo prepozno opazila, da si bila to ti. Ampak opazila pa sem
Nisem štela d. vnetij, bi s eže prej zgubila med temi aB
, ampka mi je enkrta Maroltova, potem ko naju je napotila na oRL. HB je prerastel, sluh je tudi ok, tako da niso ta vnetja pustila posledic. Upam da bo tudi pri vas ok. Itak da bo, ke rmore bit.
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**
Parketar- Levstek Lojz iz Lepovč. Mi smo bili z njim full zadovoljni. Dobro naredi, potrudi se, pride takrat ko reče da bo prišel, nobenega dela nimaš z njim.. Take so naše izkušnje. Pozanimaj se malo še kje, da bo zihr, če rabiš, ti priskrbim njegovo št. Brusit še ne rabimo, ampak če bo šlo tako naprej, bomo mogli kmalu
Pismo, da ni to kje kakšen tvoj žlahotevec, pa ti samo malo preverjaš kaj mi kaj mislimo o njem?!

. Ni ni, nč bat.. prvič slišim za njega. Če bo treba, te bom prosila za št..
seny, jao, zdajle sem skoraj glavo zarila tlele v rač.. ...napišeš, da si delala test.. in gledam kje bom plusek zagledala... ti pa oodvisnosti RR
Upam, da zobki čimprej pokukajo ven in nehajo delat težave.
Nočne žurke pri nas.. 1x je bilo ekstremno živahno.. drugače pa.. nočne žurke na sporedu najmanj 2 tedna ( vsako noč) pred vsakim zobom.

.
Vozičkanje.. jaaa
dulči, jao, zakomplicirano je tole kmetovanje

. Ne vem, kdo je meni kupil nek kurnik(seveda je šel tud dnar iz mojga računa)
Tudi tebi hvala glede info za parket. Če se bomo odločili za S.K. te pocukam za rokav za št.
smrka, ... brez besed... packi hudobni
Drugače pa pridna si ti, šolarka. Da se ti pa ne da učit, pa ne imej čisto nič slabe vesti, ekr nisi ti kriva ampak internet
sayuri, ma imela sem v mislih, če bi bil še kje kakšnen drug parketar, razen ta na Griču

. Pa bodo drugače sploh šli v K.? Ker njihov sine bo baje tukaj hodil v šolo. Vpisan je ziher. In tud mamica je bila par dn nazaj na uvodnem roditeljskem s.
Jao, tud vi ste imeli žurko ponoč.

želim vam, da se noski spucajo in bo spanje spet ok.

za vaša plezalca. Turbo otroci, sem že včeraj nekaj omenjala
Super, da ste dobili zadevo ugodno rešeno

.
Gasilce in pasavčka pa sva šla tud midva z D. gledat, ja. Sam škoda, ker je tako nalivalo
menčy, še vedno vsa boga. Ma ne bi vedla, ampak se mi zdi da sta lekadol in daleron tam - tam nekje. poskusi, mogoče bo pa kaj bolj prijel
Sem bila na zavaodu zadnjič, samo to je bolj tako, veš. Kar se mora se mora

. Bolj formalno. Drugače pa službe.. pa saj se dobi, ampka z ubijalskim del.časom. Tako da bom probala kaj bolj ugodnega dobit, če bo.
nič ne skrbi, če t. ne pleza. Naša Lana je začela plezat pri dobrih 11 mesecih, M. pa celo pri 1 letu.
zdajle pa tud če bi šla še eno okno omit, me verjetno ne bi ubilo..al!?
Lep dan