writing-img

RE: 1. IVF, Uspešno!!!

clock-img

18.05.2008, 14:20

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2008, 19:40

clock-img

sapi

pencil-img

956

Jasnina in Marjetica res ste nam prinesli upanje, čestitke user posted image user posted image  ...

sapi

clock-img

18.05.2008, 19:46

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: Jasnina

Uspelo je! Naj vam dam VELIKO UPANJA! 1. nama je uspelo, test je pokazal +! user posted image  Dva dni po transferju sem počivala, potem pa sva odšla za 1. majske na Sardinijo in Korziko. Lepo sem izklopila in uživala, 100% sva verjela da bo uspelo! Upam, da bo vse naprej ok. Kako sem srečna!!! user posted image

JAsnina ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Tako nekako je bilo pri meniuser posted image . Le da se nisem potepala po Korziki...bi se pa z veseljem.
Danes sem delala test in je plus :):):)

i belive i can fly....

clock-img

18.05.2008, 19:53

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jasnina tudi mene čaka za 14dni 1.IVF.Upam da bo tako uspešen kot pri tebi, jaz ful verjamem da bo, skušam biti čim bolj optimistična.Čestitam ob uspehu.
Zvezdica tudi tebi iskerene čestitke.

clock-img

20.05.2008, 09:03

clock-img

mirabela

pencil-img

242

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CESTITKE TUDI Z MOJE STRANI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem